AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia DISTRUGE avioanele Occidentului, trimise pe front. Cum încearcă...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia DISTRUGE avioanele Occidentului, trimise pe front. Cum încearcă Armata lui Zelenski să se apere (VIDEO)

avion RĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia DISTRUGE avioanele Occidentului, trimise pe front. Cum încearcă Armata lui Zelenski să se apere

Conform autorităţilor din Rusia, forțele sale de apărare aeriană au doborât trei avioane de război ucrainene.

Armata rusă a doborât două avioane MIG-29 în regiunea Nikolaiev și un avion de luptă Su-25 în regiunea Harkiv, a anunţat ministerul rus al Apărării. Nu a existat nicio reacție din partea Ucrainei pănă acum.

Avioanele ucrainene zboară la vârful copacilor

Printre avioanele ucrainene care îndeplinesc roluri de atac la sol se numără Su-25 „Frogfoot”, un avion care este folosit de ambele părți în acest război.

Din cauza amenințării SAM, piloții zboară adesea la joasă înălțime și rapid pentru a evita amenințarea reprezentată de aceste sisteme de rachete.

Iar un exemplu care a apărut pe rețelele de socializare arată lungimile – sau mai degrabă înălțimile mici – pe care le parcurg piloții ucraineni pentru a evita să fie doborâți.

author avatar
Andrei Ștefan
1.260 afisari

5 COMENTARII

  1. imaginile par din jocul senatorului american, nu? nici in visele lor cele mai frumoase nu intorci un avion supersonic atat de repede! looping sa faca si tot dureaza mai mult!
    😀

  2. Bai jidanule pitik de la Kiev, cel mai bine e sa bagi in fiecare zi tot mai multe liniute cu prietenele tale coca si ina, sa vezi cum devii si tu superman, ca domnul matu din Bukale !! Hai ca in 3 luni deja ai pierdut cam 30 % din teritoriu, ceea ce in sine e o imensa realizare !! Just keep it up, little jiddish fukker 🙂

  3. Ucraina nazista este terminata iar drogatul Jeglensky cu mercenarii NATO trag la greu pe nas Victorie pentru Rusia

    • Avioanele expirate fie se trimit gratis în Ukhraina fie sunt cumpărate pe bani mulți de ministerul apărării din țara noastră.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger