AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia distribuie 80.000 de pașapoarte în teritoriile anexate

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia distribuie 80.000 de pașapoarte în teritoriile anexate

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia distribuie 80.000 de pașapoarte în teritoriile anexate / Foto: printscreen

Rusia a anunțat, joi, că a distribuit pașapoarte rusești unui număr de peste 80.000 de locuitori din patru zone din Ucraina pe care le-a „anexat” la teritoriul său, anexări nerecunoscute de comunitatea internațională.

„De când cele patru regiuni au fost adăugate la Federația Rusă și în conformitate cu legea, peste 80.000 de persoane au primit pașapoarte ca cetățeni ai Federației Ruse”, a declarat Ministerul rus de Interne, citat de agențiile de presă locale.

Sute de mii de pașapoarte, distribuite anterior în zonele separatiste

În septembrie, Rusia a organizat „referendumuri”, denunțate drept „un simulacru” de către țările occidentale, în vederea anexării zonelor pe care le controlează în Ucraina în regiunile Donețk și Lugansk (est), precum și Zaporojia și Herson (sud).

Aceste anexări, ratificate de Moscova la începutul lunii octombrie, au fost condamnate cu fermitate de comunitatea internațională și nu sunt recunoscute. De la anunțarea acestor anexări, forțele rusești au cedat, de asemenea, teren armatei ucrainene, retrăgându-se, de exemplu, din capitala regională Herson.

Chiar înainte de începerea ofensivei împotriva Ucrainei în februarie, Moscova distribuise deja sute de mii de pașapoarte rusești în zonele separatiste din estul Ucrainei.

După ce a început asaltul asupra Ucrainei, Kremlinul a facilitat și obținerea cetățeniei ruse de către ucraineni.

Observatorii consideră că Rusia folosește această strategie pentru a-și întări pretențiile asupra zonelor din Ucraina pe care le revendică, susținând că acestea sunt populate de cetățeni ruși recent naturalizați.

author avatar
Tudor Borcea
245 afisari

3 COMENTARII

  1. Sa va mai povestesc ceva: Ai mei s-au despartit cand eram destul de mic. Tata aducea femei acasa cu care se culca si cred ca avea un soi de depresie caci pana la 16 ani ai mei, nu consumase alcool, dar dupa despartire se imbata foarte rau. Intr-o seara pe la 22:00 a venit cel mai beat de pana atunci. Abia se tinea pe picoare. A vrut sa faca dus si m-a pus sa-l ajut. Se dezbraca, eu il sustineam, l-am ajutat la pantaloni si chiloti (e super senzatie sa dai jos chilotii de pe tatal tau). Nu avea cariciul sculat dar capul era belit, avea putin par si in rest foarte putin pe corp. Se pune in cada, da drmul la dus, pune gel de dus pe burete si de la apa calda adoarme. Vazand asta, am zis ca e cazul sa profit putin, am luat buretele si am inceput sa il spal. Ii puneam usor degetul pe carici cand il spalam, el nu dadea semne ca se trezeste, asa ca am inceput sa il spal cu mana fara burete.
    M-am plimbat cu mana pe carici, gaura, boase. Nu i se sculase dar eu eram f f horny. L-am clatit usor, el sforaia incet. M-am aplecar si l-am supt usor, lins la boase, gaura cat imi permitea pozitia etc. Nu s-a trezit, am facut asta cam 10 minute, mi-am scos apoi puta si m-am frecat pana am terminat iar in acest timp i-am tinut cariciul in gura.
    L-am mutat in pat, timp in care s-a trezit putin. L-am mutat dezbracat si l-am culcat pe o parte.

  2. Va salut ! Trebuie sa recunosc faptul ca mintea omului este prapastie fara fund….. Nu am nimic cu nimeni, sunt cel mai putin in masura sa judec pe cineva, dar nu ma pot abtine si scriu ca ii pute sufletul celui care a scris conentariul…. Cata ura sa ai pe un om sa poti scrie asa ceva ? Cata ? Personal , nu stiu….. Dumnezeu sa ajute Omenirea !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger