AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. ULTIMA ORĂ: Rusia bombardează puternic Odesa! / Navele militare...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. ULTIMA ORĂ: Rusia bombardează puternic Odesa! / Navele militare trag din Marea Neagră. (VIDEO)

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia bombardează orașul strategic Odesa / Navele rusești trag din Marea Neagră / Putin pregătește desantul (VIDEO)

O serie de explozii s-au auzit luni, 21 martie, la orele dimineții în orașul-port Odesa din Ucraina. Trupele rusești din Marea Neagră au deschis focul asupra țărmului acestui oraș strategic.

Potrivit mai multor surse, forțele rusești încearcă să distrugă zona minată și întărită de pe plajele Odesei, al treilea oraș ca mărime și cel mai mare port al Ucrainei.

Rușii, așteptați cu teren minat

Sute de voluntari participă la consolidarea acestei zone pentru bătălia urbană de care se tem că va avea loc în curând.

Porțiuni lungi ale țărmului au fost minate pentru a întârzia orice desant pe plajă, pe fondul unor informații potrivit cărora o mare flotă amfibie rusă se apropie acum de orașul de pe coasta Mării Negre.

După ce au capturat orașul-port Herson, mai la est, pe 2 martie, se crede că forțele ruse care avansează spre vest se apropie de Odesa pe uscat și pe mare – și senzația este că este doar o chestiune de timp înainte să aibă loc un atac.

Pe de altă parte, liderul militar al regiunii Odesa a declarat că forțele ucrainene au tras asupra unor drone rusești, în condițiile creșterii activităților acestor dispozitive deasupra orașului.

author avatar
Tudor Borcea
1.308 afisari

6 COMENTARII

  1. armata romana trebuia sa fie in odesa de la inceputul conflictului ca sa protejeze popvlatia romaneasca de acolo

  2. Asta poti sa bombardezi toata viata ca nu rezolvi nimic. Rusii sunt si prosti si lasati sa fie prosti si nu pot invata din istorie. Deci domnul Hitler a bombardat 2 ani de zile continuu(cu exceptia zilelor cu viscol) si Leningrad si Stalingrad si Moscova.
    Insa nu a gasit atat de multe forte militare sa le si tina ocupate.
    Acum lumea buna si in special ucrainenii trebuie sa inteleaga ca sunt arme mult mai puternice decat, tancu, racheta sau bomba atomica.
    Demonstratia si cuvantul sunt doar o parte dintre ele.
    Ati vazut cum 10.000 de oameni in Mariopol parca, au scos toate camioanele de rusi fara sa foloseasca arme?…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger