AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia bombardează intens orașul Harkov. Ploaie de rachete, alimentarea...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia bombardează intens orașul Harkov. Ploaie de rachete, alimentarea cu energie este întreruptă – VIDEO

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia bombardează intens orașul Harkov. Ploaie de rachete, alimentarea cu energie este întreruptă

Armata rusă a efectuat un „atac de amploare” asupra orașului Harkov, al doilea oraș ca mărime din Ucraina, loviturile lăsând majoritatea zonelor fără energie electrică.

Autoritățile din Harkov au anunțat un „atac masiv” asupra orașului, martori raportând „explozii puternice” în zona centrului orașului, care este și centrul administrativ al regiunii Harkov.

„Nu există electricitate în multe zone, foc intens”

Atacul, cu rachete, a lăsat o mare parte a orașului fără curent electric. Primarul orașului, Igor Terekov, a informat că trei explozii au cauzat întreruperea cu energie electrică, pene de curent afectând mai multe cartiere..

Pe Twitter, Maria Avdeeva, expert în dezinformare şi securitate în Ucraina, a informat că cinci rachete rusești au căzut în apropierea unei zone de alimentare cu energie.

„Substaţia electrică a fost lovită. Nu există electricitate în multe zone. Foc intens în apropiere”, a scris ea pe Twitter.

 

author avatar
Tudor Borcea
332 afisari

5 COMENTARII

  1. Multă „slava hucraina” pentru racheții neonaziști ai perciunatului jeleu.

    Chiar, cum am putea să-i trimitem acolo pe toți pluseriștii și simpatizanții lor? Să arate că ei „slava hucraina” și în fapte, nu doar lătrat.

  2. Dacă bombardau americanii, orașele urcane erau pulbere de mult.
    Vezi Serbia, Irak, sa nu mai zic de Dresda, Hiroshima sau Vietnam.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger