AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia anunță supremația aeriană. Primul coridor de securitate. Civilii,...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia anunță supremația aeriană. Primul coridor de securitate. Civilii, „folosiți ca scuturi umane” de Kiev

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia anunță supremația aeriană. Primul coridor de securitate. Civilii, „folosiți ca scuturi umane” de Kiev

Armata Rusiei a asigurat că civilii pot părăsi „liber” Kievul, capitala Ucrainei, acuzând în același timp autoritățile ucrainene că îi folosesc drept scuturi umane. 

„Toți civilii din oraș pot părăsi liber capitala Ucrainei pe autostrada Kiev-Vasilkov”, la sud-vest de capitală, a declarat la televizor purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konașenkov.

Zelenski: Ucraina nu se va preda

Vorbind despre acest coridor de securitate, Koneșankov a revendicat și „supremația aeriană”  a Rusiei asupra întregii Ucraine, în a cincea zi a invaziei făcute de Moscova împotriva acestei țări.

Ministerul rus al Apărării a spus că „atacă doar obiecte militare” și a susținut că populația civilă nu ar fi în pericol.

Declarațiile lui Konașenko vin în vreme ce delegațiile ucrainene și ruse urmează să înceapă negocieri de încetare a focului în Belarus, în orașul Gomel.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat într-o alocuție publică că are așteptări scăzute de la negocieri. Ucraina nu intenționează să se predea, a adăugat el.

author avatar
Tudor Borcea
383 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bine si la sol o sa va primeasca orasul cu bombonele si cockteil 🍹…
    Apropo ficiori.
    Cum se face un cockteil Molotov.
    Reteta:
    Intr-o sticluta de 1L se toarna cam 1/4 ulei de motor, apoi se toarna cu palnia 1/4 acid de baterie, apoi se toarna 1/2 benzina. Se infunda un dop se leaga cu o carpa uscata apoi o murdaresti cu benzina.
    Mod de intrebuintare.
    Cand vine un tanc, stai ascuns, 10 insi dispusi in cerc, aprind carpele cu foc si arunca sticlele deasupra tancului. Se asteapta intre 15-30 minute la cuptor indepartandu-te incet. BENZINA aprinde focul iar uleiul il intretine. Tanchistul desface tureta sa ia aer rece ca se incinge iar acidul i-a ars comenzile si il depui la rece.
    Succes!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger