AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia amenință clar NATO / Putin: „Sper ca vorbele...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia amenință clar NATO / Putin: „Sper ca vorbele mele să fie ascultate”

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Rusia amenință clar NATO / Putin: „Sper ca vorbele mele să fie ascultate”

Rusia va reacționa negativ la încercările de a interveni în „operațiunea” militară din Ucraina, a avertizat Kremlinul.

Luni, ambasadorul SUA la ONU, Linda Thomas-Greenfield, a declarat că nu vor fi dislocate forțe americane în Ucraina, dar alte țări NATO ar putea decide să trimită trupe în interiorul țării.

Moscova va „reacționa negativ” la încercările altor țări de a interveni în „operațiunea militară specială” a Rusiei în Ucraina, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, jurnaliștilor, în comentarii la declarația ambasadorului Linda Thomas-Greenfield.

„Rusia va răspunde imediat, consecințele vor fi nemaivăzute”

„În mod negativ”, a spus Peskov când a fost întrebat cum ar reacționa Moscova la astfel de încercări. „Președintele Putin a spus-o în discursul său către cetățenii Rusiei și către întreaga lume”, a subliniat el. „Este suficient să-l citesc încă o dată, mai ales partea în care a vorbit despre posibilitatea ipotetică ca cineva din afară să decidă să intervină în cursul operațiunii militare speciale. Președintele a spus totul într-un mod clar și de înțeles”, a subliniat purtătorul de cuvânt, scrie Tass.

„Indiferent cine încearcă să ne stea în cale sau cu atât mai mult să creeze amenințări pentru țara noastră și pentru poporul nostru, ei trebuie să știe că Rusia va răspunde imediat, iar consecințele vor fi așa cum nu ați văzut niciodată în toată istoria voastră. Indiferent de modul în care se desfășoară evenimentele, suntem pregătiți. Au fost luate toate deciziile necesare în acest sens. Sper că vorbele mele vor fi ascultate”, a avertizat pe 24 februarie, Vladimir Putin.

 

author avatar
Tudor Borcea
674 afisari

5 COMENTARII

    • Iar ai baut mitilic… mai sigur era sa bei din buda, nu-ti veneau idei asa stralucite… vezi de Costea Sugiuk sa iti dea ceva sa iti revii…

  1. Vezi ca Nato nu e Ucraina. Jumate de lume si au arme nu din 1940 ca tine ci din 2023 ca alianta gandeste in viitor.
    Daca in 1918 o bomba daca inimerea cimentul reusea sa penetreze 1 m. In 1940 o bomba reusea cu chiu cu vai sa atinga un bunker si sa penetreze 3m de beton.
    Astazi un bombardier invizibil poate arunca 14.000 de tone de bombe penetrabile ghidate laser sau GPS in acelasi loc din bunker.
    O bomba numai una poate trece prin 60 m de ciment, beton armat sau 100 m de stanca, ea singurica are o explozie de penetrare pentru detasare si apoi o explozie termobarica de absortie ce poate ajunge si la 1000 de m prin pamant. Acuma calculeaza la restul de tone in conditiile in care esti mereu urmarit razboiul e simplu azi cu tine.
    Cateva minute.

  2. Prostia ca domnul Hitler a lasat rachete pe camp a fugit a venit maimuta si le-a luat. Trebuiau distruse la fel si planul pt bomba atomica. Uite prostul la ce gandeste. Da o arma la maimuță si sigur trage cu ea.

  3. Trebuie vorbit cu extraterestrii sa controleze maimuta. Nu mi frica de noi sa nu le sara dracu capsa la distributie sa se autoextermine… 🤓…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger