AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Reacția Kremlinului după vizita lui Zelenski la Herson /...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Reacția Kremlinului după vizita lui Zelenski la Herson / Șeful NATO: „Nu faceți greșeala să subestimați Rusia”

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Reacția Kremlinului după vizita lui Zelenski la Herson / Șeful NATO: „Nu faceți greșeala să subestimați Rusia” / Foto: printscreen

Kremlinul a subliniat, luni, că orașul ucrainean Herson aparține Rusiei, reacționând la vizita președintelui Volodimir Zelenski în acest oraș din sudul Ucrainei, la câteva zile după retragerea forțelor rusești.

Întrebat despre deplasarea președintelui ucrainean Volodimir Zelenski la Herson, Kremlinul a continuat să afirme că orașul, capitala regiunii cu același nume a cărei anexare o revendică Moscova, aparține Rusiei.

NATO: „Nu trebuie să facem greșeala de a subestima Rusia”

„Nu vom comenta, știți că este vorba de teritoriul Federației Ruse”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al președinției ruse, Dmitri Peskov.

Herson a fost primul oraș important și singurul centru regional care a căzut după invazia rusă de la sfârșitul lunii februarie, iar retragerea forțată a trupelor de către Moscova, în fața presiunii exercitate de contraofensiva ucraineană, a fost o înfrângere pentru Vladimir Putin, care a ordonat mobilizarea a 300.000 de rezerviști, luna trecută.

„Următoarele luni vor fi dificile” pentru Ucraina, a avertizat, tot luni, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, scrie TVA Nouvelles.

„Nu trebuie să facem greșeala de a subestima Rusia”, a declarat el într-o conferință de presă la Haga. „Scopul lui Putin este de a lăsa Ucraina în frig și  în întuneric în această iarnă”, a spus el.

Armata rusă, care se luptă pe teren, a efectuat în ultimele săptămâni mai multe valuri de atacuri masive cu rachete și drone kamikaze asupra infrastructurii civile ucrainene, inclusiv asupra rețelelor energetice.

author avatar
Tudor Borcea
769 afisari

10 COMENTARII

  1. ,,…Donatus l-a trimis săptămâna trecută pe cancelarul Olaf Scholz în China pentru a negocia intrarea Germaniei în alianță…Germania este pregătită să abandoneze NATO și să o înlocuiască cu ceva mai incluziv.
    Rapoartele agenției de știri ruse Tass confirmă, la rândul lor, că un acord secret negociat între Illuminati Gnostici și WDS este pus în mișcare. Acordul este de a reveni la un acord între Frederic cel Mare și țarul rus de a folosi râul Nipru ca graniță între zonele lor de interes respective.
    Tass raportează acum că Rusia își evacuează trupele și cetățenii pe malul lor al râului.
    Alte rapoarte rusești confirmă că Scholz susține „găsirea unui limbaj comun cu președintele rus Vladimir Putin”.
    Când acordul ruso/german va fi oficializat și gazul rus va începe din nou să curgă în Europa, acest lucru va devasta financiar profitorii Rockefeller/Rothschild care vând acum GNL în Europa și de patru ori prețul gazului rusesc…Reprezentanții mafiei khazariene din Elveția au contactat săptămâna trecută Societatea Dragonului Alb…Evelyn de Rothschild, a murit și imperiul lor se prăbușește.
    Este clar că există atât de multă furie la nivel mondial împotriva KM, încât ofertele lor inițiale de compensare monetară sunt departe de ceea ce li se va cere…
    Un reprezentant al familiilor regale europene arată clar că Rockefeller și Rothschild vor trebui să fie îndepărtați de sub orice control al băncilor centrale mondiale. Reprezentantul spune că întreaga „conflagrație ruso-ucraineană este o manevră tactică” care vizează extinderea NATO „de-a lungul Mării Negre în Georgia și apoi Kazahstan – Astana fiind noua casă a KM după ce i-am dat afară din Israel pentru destabilizarea a intreg Orientului Mijlociu.” Acum „KM sunt pe fugă și fac propagandă pentru a evita curtea marțială și execuțiile”. De aceea, instituțiile de propagandă KM, precum Atlantic Monthly, cer amnistia pentru astfel de crime KM precum atacul „Covid” pe care l-au efectuat în ultimii ani.
    KM nu numai că încerca să omoare oameni cu vaccinuri și arme biologice; dar încercau și să-i înrobească. După cum subliniază judecătorul Anna von Reitz și alții, ei susțineau că oamenii „care au primit modificarea genetică deghizată ca un vaccin vor fi redefinite ca organisme modificate genetic, deținute literalmente sub brevet de autorii criminali ai acestei scheme de conversie ilegale”. Nimeni nu vrea să le ierte atacul cu arme biologice și vaccin SARS, sunt de acord mai multe surse. „Frânghia se strânge în jurul gâtului lor și vor vedea dreptate”, promite o sursă MI6…Jugul dinastic Rothschild s-a încheiat. Înalta trădare este înaltă trădare și se va întâmpina imediat cu utilizarea letală a forței militare”, adaugă sursa…’’

    • Ti ciuda pe victorii si ai depresii pe infrangeri. Asta e! Chestie de obisnuinta.

      za uiner tecsit ol…

  2. Pupicuri lui Kadirov din partea mea sa-i spuneti ca incercarea moarte nu are si eu am incercat sa beau odata 30 de beri dar am lesinat la 16…
    Sa se mai antreneze sa mai faca alergari sa mai slabeasca un pic ca e asa ca un purcelusi de Sf Craciun, cand il vad pe Kadirov imi aduce aminte de varianta femineasca alui seamana cu purcelusa Sosoaca..

    Antrenamentu i mama reuşiti.

  3. ZELINSCHI ,un parlit de circar se crede si mare strateg !, Rusia s-a retras pana la Moscova in 1943 ,iar cand s-a urnit rusul din barlog nu s-a oprit la Berlin !.
    Cine se bucura la inceput nu se va bucura la sfarsit !.

  4. treaba voastra, eu v-am spus si v-am repetat si iar v-am spus si v-am repetat.
    voi nimic. bascalie, injuraturi, derizoriu, bunga-bunga, etc., samd.
    ori credeti, ori nu,…
    epoca di chiatra is coming.
    ba ca-i conspirationism, ba ca-i agitare inutila de cuvinte, ba ca-i laie, ori balaie.
    cand o s-o luati in serios, va fi deja prea tarziu.
    eu doar am reamintit ce-au zis altii care-L aveau si-L au pe Dumnezeu Lumina.
    epoca di chiatra is coming.
    de maine 15.12.2022 incepe Postul Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos, pentru cine vrea…desigur.

    • Imbecilii satanisti habar nu au in ce rahat s-au bagat. Se vor evapora cu totii de pe fata Pamantului, timpurile in care Oculta Mondiala Khazera a orchestrat revolutii si razboaie pentru a subjuga tari si popoare vor dispare definitiv dupa ce rusii vor apasa pe butonul rosu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger