AcasăȘTIRI EXTERNERAZBOI ÎN UCRAINA. Rachetele Iskander, aduse pe graniță! România, în pericol și...

RAZBOI ÎN UCRAINA. Rachetele Iskander, aduse pe graniță! România, în pericol și ea?

rusiaRAZBOI IN UCRAINA. Rachetele Iskander, aduse pe graniță! România, în pericol și ea?

Crește îngrijorarea Occidentului cu privire la înrăutățirea situației din estul Ucrainei. Rusia și-a adunat trupele necesare pentru invazia vecinilor și ar urma să atace cu rachete Iskander.

36 de lansatoare pentru acest tip de rachete ar fi amplasate, de la mijlocul acestei luni, în apropierea teritoriului ucrainean, menționează o sursă citată de CNN.

Rachetele Iskander pot atinge ținte aflate la distanțe de 500 până la 700 de kilometri, fiind capabile să amenințe Kievul de pe actualele amplasamente, se mai spune în evaluarea serviciului ucrainean de informații.

Autoritățile de la Kiev sunt îngrijorate că rachetele Iskander pot avea inclusiv încărcătură nucleară. Şefii armatei ucrainene au arătat că Rusia ar putea folosi aceste rachete pentru a „distruge obiective vitale”.

Ruşii au adus la graniţa cu Ucraina zeci de rachete Iskander

Pe reţelele de socializare au apărut imagini filmate de amatori în care se văd componente ale acestui tip de rachete încărcate pe un tren aflat în regiunea Kalujska/Kaluga, din vestul Rusiei.

În imagini, rachetele sunt vizibile cu ochiul liber, fiind încărcate pe vagoane-platformă neacoperite şi fără a fi mascate de vreo prelată.

Alte imagini, postate pe Twitter şi Tik Tok, arată un tren filmat în regiunea Celeabinsk, centrul Rusiei, care transportă lansatoare similare.

author avatar
Andreea Vlad
1.576 afisari

9 COMENTARII

  1. Mujicii pot să-și mute trupele și tehnica unde vor pe teritoriul lor.

    Ce treabă avem noi cu ciolovecii? De ce ne zbatem noi pentru ei????

    Să se căsăpească ciolovecii cu mujicii pînă le-om zice noi, românii, „STOP”!

  2. REMEMBER ROMANIA! IRAK…RAZBOI BAZAT PE MINCIUNA…SIRIA ..RAZBOI BAZAT PE MINCIUNA…AFGANISTAN…RAZBOI BAZAT PE JAF SI MINCIUNA…SPALATUL PE CREIER BIDEU A POFTIT LA UNIUNEA SOVIETICA….KISSINGER DACA NU AR STI CUM E BATAIA RUSULUI, NU AR LATRA LA URS…ROMANIA ARE DREPT PATRIOTI PE HOTII DE COMBUSTIBILI…ALIATUL NR.1 AL POPORULUI.

  3. Cel mai mare pericol sunteti voi,presa de rahat compusa din semianalfabeti si prosti facuti gramada.

  4. Tatal lui Geoana a blocat evacuarea lui Ceausescu si l-a impins astfel la capturare. Apoi cu ajutorul puilor se cartite oltenesti au distrus pe toti cei care au fost in preajma Ceausestilor, cautand AGENDELE lui Ceausescu. Zeci de ani de puscarie au fost pusi pe umerii celor care au fost in preajma Ceausestilor sau au murit extrem se suspect(Malutan). Acelasi Geoana il impinge acum in puscarie pe Vanghelie care i-a produs bani cu cisterna. Prost e Vanghelie ca nu il arunca in aer cu sandramaua lui de Mihaela dragostea spp. Cine se bate pentru vaccinare? Geoana cu Aspenul lui. Cine e criminalul din umbra lui Geoana cu vaccinarea? Raed Arafat si Alex Rafila cu Aspenul lui Geoana. Ce face acum Geoana? Vrea razboi asupra Romaniei si pentru asta a fost impins in fata Ciuca. Stie careva cat a achitat Ciuca pentru postul Nato a lui Geoana? VANGHELIE ESTE CHEIA DIN SPATELE LUI GEOANA. NU SPUN CA E CINSTIT…NUUUU…DAR ACUM GEOANA II FACE CEEA CE A FACUT SI ALTORA DUPA REVOLUTIE…VINDE TARA SI POPORUL SI ISI ASTUPA URMELE CA PISICA KKATUL…TRADATOR DIN TATA IN FIU…VREA SA SE INCORONEZE PESTE CADAVRE…VACCINAREA CU MIHAELA SAU RAZBOIUL PENTRU A DOMNI….OLTENI TRADATORI SI NEMERNICI!

  5. În atenția domnului Putin! În spiritul bunei vecinătăți și a posibilelor colaborări viitoare va rugăm să destinați câteva din minunatele voastre rachete pentru sediile ANTENA 3, DIGI 24 TV, B1TV și nu ultima de pe listă TVR. Vă mulțumim anticipat că ne ajutați să scăpăm de o parte din impostori.

  6. Geoană, NATO dislocă trupe unde vrea el pe teritoriul aliaților. Atunci, de ce F.Rusă nu are voie să plimbe trupe și tehnică militară unde vrea în interiorul granițelor sale? Trebuie să ceară aprobarea de la NATO, în speță de la americani?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger