AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Putin: „Avem arme avansate, arme hipersonice”. America, amenințată subtil...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Putin: „Avem arme avansate, arme hipersonice”. America, amenințată subtil de Rusia?

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Putin: Avem arme avansate, arme hipersonice. Mesajul Kremlinului pentru SUA

Președintele rus Vladimir Putin a declarat, miercuri, 23 februarie, că Moscova este pregătită să caute „soluții diplomatice” pe fondul tensiunilor violente cu Occidentul pe dosarul Ucraina, dar a subliniat că interesele țării nu sunt negociabile.

„Țara noastră este întotdeauna deschisă pentru dialog direct și onest, pentru căutarea soluțiilor diplomatice la cele mai complexe probleme”, a spus Putin într-o alocuțiune video pentru a marca Ziua Apărătorului Patriei, o sărbătoare legală în Rusia.

Dar el a adăugat: „Interesele Rusiei, securitatea cetățenilor noștri, nu sunt negociabile pentru noi”.

„Profesionalismul” armatei ruse în Ucraina

Putin s-a exprimat după ce Camera superioară a Parlamentului, Consiliul Federației, i-a dat, marți, aprobarea unanimă de a desfășura „forte de menținere a păcii” în două regiuni separatiste ucrainene recunoscute acum de Moscova ca independente (Donețk și Lugansk) și, potențial, în alte părți ale Ucrainei.

În discursul său, Putin i-a felicitat pe ruși și a spus că este sigur de „profesionalismul” armatei ruse și că va apăra interesele naționale ale țării.

El a lăudat pregătirea pentru luptă a armatei și a spus că Rusia va continua să dezvolte arme de ultimă generație.

„Vom continua să dezvoltăm sisteme de arme avansate, inclusiv cele hipersonice și cele bazate pe noi principii fizice, și vom extinde utilizarea tehnologiilor digitale avansate și a elementelor de inteligență artificială”, a adăugat liderul de la Kremlin.

„Astfel de complexe sunt cu adevărat armele viitorului, care măresc semnificativ potențialul de luptă al forțelor noastre armate”.

Oficialii occidentali au avertizat de săptămâni întregi că liderul rus pregătește o invazie totală a Ucrainei.

Marți, președintele american Joe Biden a anunțat noi sancțiuni dure împotriva Rusiei pentru „începerea” unei invazii a Ucrainei, dar a spus că mai este timp pentru a se evita un război.

author avatar
Tudor Borcea
663 afisari

5 COMENTARII

  1. Rusia are arme la care SUA nici nu viseza. Cine crede ca Occidentul va castiga razboiul cu Rusia, habar nu are pe ce lume traieste! Gata, sfarsitul SUA si al UE este aproape si NIMENI nu va putea sa le salveze, caci Dumnezeu i-a dat putere Rusiei sa le distruga. Dar nici Imperiul Rusesc nu va scapa intreg. Dupa Rusia vor mai urma doua tari care vor deveni superputeri: China si Israelul. In aceasta ordine. Israelul, Imperiul Satanei, se va prabusi sub loviturile armatei crestine, care va ramane necunoscuta Ochiului din Varful Piramidei, Lucifer, in vreme ce Antihristul va fi ucis de Insusi Domnul nostru Iisus Hristos, care va veni de aceasta data in calitate de Judecator si Imparat. Cei care mai aveti ceva neuroni functionabili sa nu faceti neghiobia sa va incredeti in propaganda sectara si satanista conform careia Iisus Hristos s-a ivit din nou in lume, caci ala e Fiul lui Lucifer, nu Fiul lui Dumnezeu cel Viu. Cea de a doua venire a lui Iisus Hristos nu va fi la vedere, ca intrarea Sa in Ierusalim, ci pe neasteptate si fulgerator.

  2. Arme hipersonice…dacă sînt, frecarea cu aerul le-ar cam afuma.
    Cît e dinamita și cît combustibilul? Rapostul s-ar putea să fie prea mic. Rușii sînt recunocuți pt eficiența armamentului, nu s-ar potrivi.
    La asemenea viteze manevrabilitatea este spre zero. Înseamnă că traiectoria este previzibilă se poate calcula.
    E vorba de persuasiune și desuasiune precum la armele nucleare ce sînt mărețe dar lipsesc cu desăvîrșire.

    • „Arme hipersonice…dacă , frecarea cu aerul le-ar cam afuma.”

      yes they are i.e.”sînt”, no it wouldn’t ‘smoke” them

      h t t p s://en.wikipedia.org/wiki/Hypersonic_flight

      this is the principle :
      h t t p s://en.wikipedia.org/wiki/Supercavitation

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger