AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Putin acuză SUA că încearcă prelungirea conflictului din Ucraina

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Putin acuză SUA că încearcă prelungirea conflictului din Ucraina

Dovada că Putin se teme pentru viaţa lui: are cel puţin 3 dubluri. Spionii au descoperit deosebirile între "falsuri"

La aproape șase luni de când a început „operațiunea militară specială”, cum au catalogat rușii acest război, liderul de la Kremlin arată cu degetul în direcția Washingtonului, susținând că SUA ar căuta să prelungească conflictul din Ucraina. Președintele rus nu a ocolit în declarațiile sale nici vizita de zilele trecute pe care a făcut-o în Taiwan șefa Camerei Reprezentanților a SUA, deplasare care a înfuriat Beijingul.

Concret, președintele rus Vladimir Putin a acuzat marți Washingtonul că încearcă să prelungească conflictul din Ucraina, titrează Daily Mail. „Situația din Ucraina arată că Statele Unite încearcă să prelungească acest conflict. Și ele acționează exact în același mod, alimentând potențialul de conflict în Asia, Africa și America Latină”, a declarat liderul rus, în cadrul unei conferințe de securitate de la Moscova, prin intermediul unei legături video.

Reacție fermă la vizita lui Pelosi în Taiwan, vizită care a generat furie la Beijing: „O provocare”

Cât privește recenta vizită a șefei Camerei Reprezentanților a SUA, Nancy Pelosi, în Taiwan, liderul de la Kremlin a susținut că a fost „o provocare planificată minuțios”.

„Aventura americană cu privire la Taiwan nu este doar o simplă călătorie a unei politiciene iresponsabile, ci este parte a unei strategii intenţionate şi conştiente vizând să destabilizeze şi să facă haotică situaţia din regiune şi din lume”, a spus liderul rus.

Putin a continuat prin a afirma, cu referire la vizita lui Pelosi, că a fost „o demonstraţie insolentă a lipsei de respect faţă de suveranitatea altor ţări și față de obligaţiile sale (ale Washington-ului) internaţionale”.

Pe de altă parte, orele trecute s-a aflat că o explozie puternică s-a produs marți, în districtul Geankoi, din Crimeea. Citiți mai multe AICI: RĂZBOI ÎN UCRAINA. Kievul a declanșat ofensiva asupra peninsulei Crimeea. Explozii puternice în regiunea controlată de ruși! – VIDEO

Războiul din Ucraina, „operațiunea militară specială”, cum o consideră rușii, a început pe 24 februarie.

author avatar
Andrei Coman
299 afisari

6 COMENTARII

  1. Că SUA vrea să prelungească războiul din Ucraina, nu ar trebui sa ne preocupe. Pentru noi, important e ce se întâmplă în curtea noastră. Ar trebui sa exilam in SUA, pe toate gunoaiele care aplaudă oricare mișcare a lui biden și ale gunoaielor de la UE.

    • SUA întotdeauna a militat pentru pace. În afară de cele peste 400 de războaie la care a participat de-a lungul existenței sale de aproape 250 de ani pentru că nu a avut încotro, această pașnică țară s-a dedicat numai și numai creșterii porumbeilor albi și a măslinilor, croșetării de ciorapi și coacerii plăcintelor cu magiun de prune. Conducătorii țării sunt blajini și blânzi ca niște miei proaspăt născuți.

  2. Rusii împușcă ucrainieni dar e vina americanilor fiindcă rusii împușcă ucrainieni? Trebuie sa fii prost tare sa pui botul, Rusia se poate opri oricând.

  3. Victorie pentru Rusia impotriva Diavolul drogat Jeglensky si Diavolul homolai si pedofil din West

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger