AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Putin a trimis mercenarii grupului Wagner să-l omoare pe...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Putin a trimis mercenarii grupului Wagner să-l omoare pe Zelenski! Dezvăluiri teribile!

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Putin a trimis mercenarii Wagner să-l omoare pe Zelenski. Se așteaptă ordinul Kemlinului

Kremlinul a trimis, din Africa, peste 400 de mercenari din grupul paramilitar Wagner, la Kiew, pentru a-i asasina pe președintele Volodimir Zelenski și pe membrii guvernului său.

Mercenarii ar avea ordin de la Vladimir Putin ca să-l elimine pe Zelensky – și pe alte 23 de personalități guvernamentale – pentru a permite Moscovei să preia controlul asupra Kievului și a Ucrainei.

Vitali și Vladimir Kliciko, și ei pe listă

Potrivit The Times, mercenarii grupului Wagner, dirijat de oligarhiul Evgheni Prigojin – un aliat apropiat al președintelui rus, care este adesea supranumit „bucătarul lui Putin” – au fost transportați cu avionul cu săptămâni în urmă și plătiți cu sume uriașe pentru această misiune.

Se spune că agenții cu înaltă pregătire așteaptă undă verde de la Kremlin, lista lor incluzând și prim-ministrul Ucrainei, întregul cabinet, primarul Kievului, Vitali Kliciko, și fratele său Vladimir – ambii foste glorii ale boxului mondial care au devenit figuri iconice în primele linii ale capitalei ucrainene, scrie Daily Mail.

Cu toate acestea, serviciile de informații ucrainene au aflat de planurile rușilor. Se explică de ce Kievul a interzis orice prezență pe străzi noaptea, toți civili care încalcă carantina de noapte fiind considerați membri ai „grupurilor de sabotori”.

Între 2.000 și 4.000 de mercenari în Ucraina

O sursă care cunoaște activitățile grupului Wagner a declarat pentru The Times că între 2.000 și 4.000 de mercenari au ajuns efectiv în Ucraina, în ianuarie, dar cu misiuni diferite.

Unii au fost trimiși în regiunile deținute de rebeli din Donețk și Lugansk, în estul țării – în timp ce cei 400 însărcinați să-l elimine pe Zelenski s-au îndreptat către Kiev din Belarus.

Se spune că grupul îl urmărește pe Zelesnky și colegii săi prin telefoanele lor mobile – pretinzând că știe unde se află în orice moment.

O altă sursă a susținut că mercenarilor li s-a spus să aștepte în timp ce Rusia începe, luni, negocieri cu Ucraina, în Belarus.

Dar ar fi fost informați că liderul rus nu dorește să ajungă la un acord, etichetând întâlnirea de la granița cu Belarus drept „fum și oglinzi”.

Zelenski: „Sunt ținta numărul unu”

Vestea despre planurile lor de asasinare nu pare să-l intimideze pe Zelenski, care a recunoscut că este „ținta numărul unu” în timpul unui discurs adresat națiunii, spunând că forțele speciale ruse îl vânează.

Când SUA s-au oferit să-l extragă, Zelenski i-a spus președintelui Joe Biden: „Am nevoie de muniție, nu de o mașină”.

Grpul Wagner a desfășurat operațiuni secrete în Africa și Orientul Mijlociu, inclusiv în Siria. Surse au declarat că gruparea  a fost informată despre planurile lui Putin cu privire la Ucraina în decembrie, cu mult înainte ca armata rusă să fie informată.

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la chioșcurile de ziare, în aeroporturi și în curând în magazinele românești din Peninsulă.

Accesați www.nationalro.it sau https://www.facebook.com/nationalitalia și veți fi la curent cu toate informațiile de ultimă oră despre comunitatea românească din Italia

author avatar
Tudor Borcea
3.537 afisari

35 COMENTARII

  1. Vor sfârși precum recent asasinii ceceni: spulberați fără glorie, într-o margine de șanț.

    • Vierme haștagist, când îți bagi a patra doză-n tâmplă? Să scăpăm mai repede de waxeri, nu de alta.

  2. CAND S-A FACUT SAGEATA ZELENSKI SA SPARGA UCRAINA SI SA SCOATA RESURSELE DIN EA…STIA CA SOARTA TRADATORILOR ESTE PUSCARIA SI MOARTEA…POROSENKO A FOST UN PREZIDENT BEAT PERMANENT SI INSULINO-DEPENDENT…SEMNA TOT CE I BAGAU CONSILIERII OCCIDENTALI IN NAS…ZELENSKI TREBUIA SA DEA FIZIC CE A SEMNAT POROSENKO…ASTA A FOST PRETUL TRONULUI DE PREZIDENT….SI ACUM..RICOSATA! L-A VANDUT PE PUTIN….GENERALUL SOIGU E UCRAINIAN…MANA DREAPTA A LUI PUTIN…STRIGA ZELENSKI…STRIGA!

    • Esti un bou propagandist sau care a pus botul la propaganda amerloca. Tezaurul nostru e la Moscova dar pamanturile sunt la Ucraina unde romanii sunt reprimati puternic daca vor sa invete in limba lor chiar si daca incearca sa aduca carti in limba romana. putin ori e inteles cu iudeoglobalistii sa acceleereze globalizarea ca toi prostii se baga in nato de frica lui ori e pe bune si atunci are dreptate sa lupte cu cabala satanica mondiala.

      • dispareti rusi nenorociti inapoi in grotele de unde ati iesit! in fundul pesterii va e locul salbaticilor!!!

  3. Ce are sula cu prefectura? Când un stat este amenințat cu tancurile, nu găsești scuze că șenila tancului era îmbrăcată în cauciuc, ca să nu strice șoselele…

    Tezaurul nostru sau identitatea românilor din Bucovina nu sunt aici în discuție, ci doar încercarea bezmetică a unui dictator de a face o țară întreagă una cu pământul, de a desființa un stat.

    Faptele vorbesc de la sine: Putin și-a condamnat țara la izolare, în doar 4 zile. Nu doar un stat sau două l-au condamnat, ci Uniunea Europeană, SUA, Canada, Japonia, Australia, ba chiar și China.

    Când toată lumea îți spune că ești beat, e mai bine să te duci să te culci.

    Dictatorii dorm la mititica…

    • „Tezaurul nostru sau identitatea românilor din Bucovina nu sunt aici în discuție,”
      SA MORI TU? Acestea sunt INTOTDEAUNA IN DISCUTIE cap de cauciuc uzat
      „cercarea bezmetică a unui dictator de a face o țară întreagă una cu pământul, de a desființa un stat”
      Cand statul ala iti teritoriul si iti oprima poporul doar pentru ca vorbeste in limba lui si vrea sa invete romaneste atunnci merita desfiintat.
      Dusamnul dusamnului meu e aliatul meu! Daca e pe bune GO PUTIN! Moarte globalistilor, moarte neomarxistilor!

  4. BORCEA cind gunoaiele americane au bombardat iygoslavia nu am vazut pe nimeni sasi rupa hainele de grija lor acum pe toti iifute grija de ukraineniare dreptate PUTIN

  5. ZELENSKI ESTE PUR SI SIMPLU UN SATANIST DOBITOC CARE VA NENOROCI UKRAINA! COPILUL VLADUT ESTE SI EL UN COPIL AL SATANEI DAR UNUL RAZVRATIT. FILMUL ESTE INTERESANT LUATI POP CORN SI COLA!

    • Nu ai la Tiraspol diacriticele românești?Ești o gloabă, jalnică cu penibile excese pseudo-ortodoxe.

    • hmm la cate atacuri ai fericitule se pare ca ai dreptate. sustinatorii lui putin sun atacati dar cei care zic ca e man in mana cu mafia gloabalista sunt loviti cel mai crunt. sistemul nu accepta sa te abati de la narativa chiar daca abaterea e „aparent” absurda

  6. Unii dintre voi ar stitni invidia lui Putin ! Trist sa vezi atitea cretini pe corespondenta unui ziar romanesc ! Ce dracu e in capul vostru animalelor !?? De fapt procentul de 70% de plecati cu capul se mentine, din pacate, si in foaia unui ziar onorabil !

  7. Atunci e simplu.
    FBI trebuie sa interzica oengeurile care sponsorizeaza acesti mercenerai dar si pe cei terorristi din Osetia.
    Zelenschi sa dea o hotarare prin lege prin cara infiinteaza Legiunea Straina Ucraniana.
    Apoi cu bani din oengeuri si din banii oligarhilor apropiati de domnul Adolf Putin sponsorizezi legiunea.
    Apoi zilnic apar mesaje azi 100 de flacai don Groelanda s-au inrolat in legiune trăiască legiunea.
    Azi 40.000 de luptatori de lah Polul Nord servesc cauza noastra Domnul e cu noi.
    Acum 10.000 de ficiori din Atlantida servesc cauza!

  8. Sfanta feciooara neprihănita si preacuvioasa Javelina ce o tinem la chiiept si se roaga pt noi o sa ne ajute cauza.
    Traiasca Legiunea!
    Doamne Ajuta.!

    • stai linistit…. presimt ca in martie ucrainianca aia cu semintele de flori in buzunare va avea dreptate!!!! va fi o pajiste minunata prin ucraina multumita rusilor nenorociti! fertilizator le e rolul lor pe pamantul asta!

      • fertilizator o sa fii tu cu hoholii tai imputiti. Bugeacul si Bucovina nu-s la rusi ci la ucrainieni!

        • mai balega de vaca, mai rusnac obosit, nu la moscova s-a luat decizia? vita incaltata ce esti… mare pupator de cur de putin esti si degeaba. in curand o vei face pe gratis ca bani pe card ciuciu neica…

        • evident ca la moscova vita, dar 1940. In 1992 kievul a confirmnat-o si a profitat la modul cel mai barbar desi avem tratat cu ei ref la minoritati nationale nu sexuale. BOULE!

  9. Putin trebuie să primească premiul Nobel pentru medicină. De când cu războiul ruso-ucrainian a dispărut Covidul din România. Nimeni nu mai vorbește despre pandemia ucigașă. Este evident că rachetele lui Putin au speriat virușii covidieni.

    • Ohou…
      o sa primeasca marele premiu Nobel pentru razboi, cnuma ca spuma Kremlin vroia taman vițã versa sa ia premiul Nobel pentru pace. O sa se bucure de premiu cu vodka de izvor vo 20 de ani la pivnita domneasca de la Haga .. 🤗

  10. S-au mai bine nici nu-i mai spunem ce sa mai spunem sa-i facem o surpriza sa-i spunem ca lui soldatul rus Alexei care spunea mamei lui ca e dus din Crimeea decla antrenamente. la moarte sigura in Ucraina mama, si ca nu mai pot mama plang mereu… Mi-e dor de tine mama!
    A fost ultimul mesaj al copilului rus Alexei.
    Adica se bucure de beci ca de o mare mare mare surpriza…

  11. Copilul rus Alexei a fost omorat miseleste prin omisiune de domnul Adolf Putin.

  12. Tinerii ucraineni sa trimita la toti tinerii rusii astfel de mesaje si filmulete. Sa inteleafa tenacitatea sinistra aura satanica a domnului Adolf Putin.
    Oare domnul IPS Kiriil ce zice?
    Patriarhul Rusiei?
    A avut dreptate Rasputin?
    A avut.

    • Dar saddam a avut dreptate?
      A avut.
      Gaddafi a avut dreptate?
      A avut.
      Milosevici a avut dreptate?
      A avut.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger