AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Putin introduce rubla în regiunea Herson! / Ce...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Putin introduce rubla în regiunea Herson! / Ce altă decizie majoră a mai luat Moscova

Referendum la Herson: localnicii vor decide dacă sunt ruşi sau ucraineni!

Regiunea Herson din Ucraina, controlată de Rusia, va trece la  plata în ruble începând cu 1 mai. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele administrației regionale, Kirill Stremusov, într-o declarație acordată presei ruse.

„De la 1 mai, ne mutăm în zona rublei. Pentru început, vom folosi în paralel și grivna, apoi, treptat, vom trece complet la plăți în ruble”, a subliniat Stremusov.

Atac ucrainean cu rachete

Marți, un nou guvern local a fost instalat de trupele ruse în Herson, după ce autoritățile locale ucraineene au fost îndepărtate.

În altă ordine de idei, trupele Kievului au încercat în noaptea de miercuri spre joi, 28 aprilie, să reintre în Herson. Mai întâi, două rachete au fost trase asupra turnului de televiziune din oraș, însă sistemul antiaerian S-400 montat de ruși le-au doborât înainte de a-și atinge ținta. În urma acestui eșec, se pare că asaltul terestru plănuit asupra Hersonului a fost anulat.

Altfel, rușii anunță că au descoperit și eliminat o clădire școlară fortificată ucraineană într-una din așezările din regiunea Herson. Acolo erau depozitate stocuri de arme și muniții, susțin oficialii militari ai Moscovei.

author avatar
Tudor Borcea
394 afisari

8 COMENTARII

  1. Pieriti in Iad cu Putner al vostru de barbari toti rusii ce iau parte si sustin la acest conflict special din Ucraina!

  2. Aceste gunoaie de ucraineni nazisti depoziteaza armament in scoli dar nu au nici o sansa si in 20 de ani rubla va fii in toata UE dolarul si euro la gunoi Victorie pentru Rusia care lupta cu diavolul drogat si tranverstit

      • Constat că habar n-ai că ungurii, austriecii și nemții deja își plătesc gazul în ruble prin conturile deschise la Gazprombank!

  3. Ca sa vezi ce JEGURI sunt ucraineni-mercenari-nazisti , au ascuns „muniție si armament” intr-o SCOALA FORTIFICATA.!! si apoi acuza ca rusii ataca scoli !!.

  4. Sunt dezinformări crase. Pur și simplu minciuni. Cum minciună e și faptul că rușii nici n-au atacat Ucraina. Că au mers acolo să planteze panseluțe. Cotropitorii n-au avut niciodată viață lungă. La fel și rușii.

    • Când nu poți rezolva ecuații cu mai multe necunoscute, vezi doar o cifră! Exact așa e și când n-ai capacitatea de a analiza informațiile, le iei ca pe dezinformări! NUUU, nuuu, mercenari englezi nu există în Ucraina (tocmai se screme Johnson Boris să facă un schimb de ostateci pentru recuperarea a doi mercenari de-ai lor), 2 mercenari americanski tocmai fuseseră torpilați, dar cică nu-s americani, sunt pe cont propriu, adică unul , fost luptător prin lume, ce să vezi, știa că vine războiul și s-a proțăpit în Ucraina de un an. Dar nuuuu, nuuu există diversiune în Ucraina, există doar rusii care odată ni se spune că-s bătuți la fundul gol, că economia le e praf, că nu mai au arme, pe de altă parte vine unul ca tine și ne spune că-s cei mai mari killeri ai planetei. Dar, repet, pentru că nu ești în stare să analizezi și să filtrezi fake-urile de adevăruri, iei toate informațiile ca fiind ,,dezinformări crase,,. Eu zic să stai pe tușă, să mai exersezi oleacă și apoi să emiți ipoteze, că până atunci emiți doar elucubrații cam la toate articolele de p-aci.

  5. Dar generalul american capturat in mariupol, pe care au incercat sa il scoata de mai multe ori cu elicoptere si au for doborate de fiecare data? Plus francezi, englezi, din trupe speciale nato

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger