AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Planeta răspunde apelului lui Zelenski. Manifestație uriașă de susținere...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Planeta răspunde apelului lui Zelenski. Manifestație uriașă de susținere a poporului ucrainean, la o lună de la invazie

Mii de oamenii au răspuns joi apelului lui Volodimir Zelenski și au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva invaziei rusești în Ucraina.

De la Londra la Sofia, de la Haga la Ecuador, de la Cracovia la Mexico City, albastrul și galbenul drapelului Ucrainei au inundat străzile, oamenii cerând încetarea războiului care, după patru săptămâni, a luat mii de vieți și a distrus orașe.

Piața Trafalgar din Londra a găzduit protestele din Marea Britanie. Un banner mare a fost desfășurat pe treptele din afara Galeriei Naționale pe care scria „Când va cădea ultimul soldat ucrainean, Putin va veni pentru voi, doamnelor și domnilor”.

O lună de război

La Dublin, sute de irlandezi s-au adunat în fața ambasadei Rusiei pentru a marca o lună de când Putin și-a trimis forțele peste ucraineni. Ambasada a devenit punctul central al furiei protestanților.

În capitala Bulgariei, Sofia, unii dintre cei 60.000 de refugiați ucraineni s-au alăturat unei uriașe demonstrații împotriva războiului.

Planeta, solidară cu Ucraina

Fluturând steaguri ucrainene și europene, protestatarii au scandat „Opriți războiul”, „Opriți-l pe Putin” și „Libertate pentru Ucraina democratică”.

În Țările de Jos, oamenii au ieșit pe străzile de la Haga, unde se desfășoară ancheta Curții Penale Internaționale (CPI) pentru a stabili dacă Rusia a comis crime de război în invazia sa din Ucraina.

Numeroase proteste au avut loc în Coreea de Sud, Australia, Grecia, Croația, Polonia, Lituania. Mii de oameni au ieșit în stradă pentru a-și demonstra solidaritatea față de Ucraina.

Zelenski a cerut lumii întregi să protesteze

„Vino cu simboluri ucrainene pentru a sprijini Ucraina, pentru a sprijini libertatea, pentru a susține viața”, a spus președintele Ucrainei într-o înregistrare video, miercuri seară.

„Ieşiţi în pieţe, pe străzi. Faceţi-vă văzuţi şi auziţi. Spuneţi că oamenii contează, libertatea contează, pacea contează. Ucraina contează”, a fost apelul lui Zelenski.

author avatar
Andreea Vlad
347 afisari

6 COMENTARII

  1. De ce nu au facut la fel si pt siria, irak ca asa erau credibili , sa iasa acum ca vad crime si ca le cere actorul care am citit un articol ca le a cantat la auditorii occidentali in mod original la pian asa de original ca ti vine voma!!! Cititi articolul pe active news !!!

  2. Daca pacea conteaza ba zelensky, de ce instigi la razboi mondial in loc sa alegi PACEA? Sa tratezi cu rusii incetarea razboiului? WW3 va fi nuclear, probabil va fi grand reset!

  3. Pe dreaqu. Au ieșit ăia care ieșeau și pentru leghebetei și pentru wax și pentru „cancel culture” și pentru „woke”….

    Scursurile au ieșit!

  4. Bai nazzistilo din Irlanda, dar cu celebra Plandemie ce pwula mea s-a intamplat, s-a dat ordin pe unitatea cia ca sa se opreasca fix pe 8 Martie, de ziua barbatilor pe invers, sau cum ? Ha ha ha 🙂 Bai astia din Cancel Culture, sa vedeti cand incepe razboiul total, chiar inainte de aparitia Anti-hristului, ce pwule in gura o sa va dam la toti, bai tefeleilor kakanari, o sa va ia draku pe toti atunci, bai parazitilor !! Ha ha ha 🙂 Astia inca mai cred ca exista dialog in aceasta lume de degenerati mintali de care e plin tot Occidentul ateu si decadent !! O sa o luati sus, si apoi in man, bai trogloditilor, o sa va facem pe toti scavii nostrii, bai efeminatilor nazisti imputiti !! Sieg Heil, Sieg Heil, Novaxx Djokovici Macht Frei 🙂

  5. sint aceiasi care raspund la soros , se vede dupa ce tin in mana , materiale standard facute la comanda .ii mai vezi paradele homo sau pe trotinete

  6. Lumea a inceput sa se plictisească de Jelinsky pentru că înțelege că el este unealta americanilor neomarxistii care vor sa distrugă lumea

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger