AcasăȘTIRI EXTERNEPapa Francisc spulberă propaganda Occidentului! „Poate că lătratul NATO la ușa Rusiei...”

Papa Francisc spulberă propaganda Occidentului! „Poate că lătratul NATO la ușa Rusiei…”

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Papa Francisc, declarații sonore! Ce spune despre NATO și furia lui Putin: 'Poate că „lătratul NATO la ușa Rusiei” l-a determinat...' (sursa foto: vaticannews.va)

Situația din Ucraina, la mai bine de două luni de la începutul războiului, continuă să țină capul de afiș al știrilor. Inclusiv la Vatican există un uriaș interes pentru asta!

Într-un interviu acordat presei italiene, Papa Francisc și-a exprimat public intenția de a merge la Moscova, la o întâlnire față în față cu Vladimir Putin.

Papa Francisc dă de înțeles că NATO a stârnit Rusia

Preocuparea Papei Francisc este că Vladimir Putin, cel puțin pentru moment, nu se va opri. De fapt, cu acest titlu a ieșit pe piață Corriere della Sera, publicația căreia Suveranul Pontif i-a acordat acest interviu.

Întrebat despre rădăcinile conflictului din Ucraina și care au fost motivele care l-au împins pe Putin la război, Papa Francisc a arătat cu degetul spre comportamentul NATO!

Poate că «lătratul» NATO la ușa Rusiei l-a determinat pe șeful Kremlinului să reacționeze rău și să declanșeze conflictul. O furie care nu știu dacă a fost provocată, dar poate că a fost facilitată de asta, da! – Papa Francisc I

L-a sunat pe Zelenski din prima zi a războiului

În același interviu, Papa Francisc a declarat că l-a apelat la telefon pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, în chiar prima zi a războiului. Nu și pe Vladimir Putin, notează jurnaliștii italieni!

Chiar și așa, Suveranul Pontif se declară gata să plece la Moscova. Problema e că, deocamdată, încercările către un astfel de dialog cu Putin nu au avut succes. „Pe Putin, în schimb, nu l-am sunat. L-am auzit în decembrie, de ziua mea, dar de data asta nu, nu am sunat. Am vrut să fac un gest clar, ca să vadă lumea întreagă, și pentru asta m-am dus la ambasadorul Rusiei. Le-am rugat să explice, le-am spus «vă rog să încetați!»”.

Citiți și: Semn rău: NATO apără Bulgaria!

Singuri! Bulgaria nu vrea alte trupe NATO!

NATO i-a retras avizul de securitate lui Geoană!

L-am rugat pe cardinalul Parolin, după 20 de zile de război, să-i transmită lui Putin mesajul că sunt dispus să merg la Moscova. Desigur, a fost necesar ca liderul de la Kremlin să permită câteva ferestre. Nu am primit încă un răspuns și încă insistăm, chiar dacă mă tem că Putin nu poate și nu vrea să aibă această întâlnire chiar acum. Dar atâta brutalitate cum să nu o oprești?! – Papa Francisc I

Citiți și:

Pericolul viitoarei pandemii. Libertatea, suprimată la nivel mondial 

Avem zăcăminte uriașe de gaze, dar au oprit exploatarea

author avatar
Andrei Coman
2.863 afisari

9 COMENTARII

  1. ” …pe care nu stiu dacā a fost provocatā… ” – bravo, oaie creatzā. Ai incurcat activul cu pasivul, mintea ta e terci, habar n-ai pe ce lume esti. Ce-am zis noi, cā ziaricii sunt, în imensa lor majoritate, niste imbecili facuti din labā?

  2. Vaticanu ca membru onu unde se voteaza toate razboaiele ssu interventii militare cum le au numit si pe alea din irak, siria nu a votat contra se preocuppa acum ca putin a atacat fara acord unilateral!!! Toate aceste razboaie au fost ca asta d le de la vaticain!!!

  3. Rugăm troli de pe g4media, a lui tapalaba, sa nu imputeasca aerul cu lozinci globalist lgbt

  4. Romani daca criminalii dementi ce conduc Romania sunt lasati sa ne bage in razbooi contra rusilor vom fi maturati ca popor si tara de bombele termonucleare rusesti.

  5. Putin nu l baga in seama pe Papa dar Papa are dreptate ca gunoiul de NATO a provocat ca in totdeauna razboiul

  6. Ce poata sa vorbeasca un om al Lui Iisus cu Mamon?
    Iisus alunga dracii in porci apoi porcii nu rezistau si se suicideau.
    Mamon trebuie alungat si apoi eliberat caci arhanghelii il vor prinde si il vor incarcera .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger