AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Papa cere un armistițiu de Paște / „De ce...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Papa cere un armistițiu de Paște / „De ce să nu-L lăsăm pe Cristos să învingă?”

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Papa cere un armistițiu de Paște / „De ce să nu-L lăsăm pe Cristos să învingă?”

Papa Francisc a cerut duminică un „armistiu de Paște” în Ucraina „pentru a obține pacea prin negocieri autentice”.

„Să înceapă un armistițiu de Paște, dar nu pentru a reîncărca armele și a relua lupta. Nu. Un armistițiu pentru a obține pacea prin negocieri reale”, a spus suveranul pontif, după ce a celebrat în public liturghia Duminicii Floriilor în piața Sfântul Petru din Roma.

Referindu-se la războiul din Ucraina, pontiful a lansat întrebarea: “De ce să nu-L lăsăm pe Cristos să învingă? Cristos a purtat crucea pentru a ne elibera de sub dominația răului, a murit pentru ca viața, iubirea și pacea să domnească”.

„Nimic nu este imposibil pentru Dumnezeu”

„Ce fel de victorie va fi aceea de a planta un steag pe o grămadă de ruine?”, s-a întrebat papa în fața „un război al cărui sfârșit nu se vede”. „Un război care aduce în fiecare zi înaintea ochilor noștri masacre odioase și cruzimi atroce comise împotriva civililor lipsiți de apărare”, a denunțat el.

„Nimic nu este imposibil pentru Dumnezeu. Nimic nu este imposibil pentru Dumnezeu, nici măcar să pună capăt unui război al cărui sfârșit nu se întrevede, un război care în fiecare zi înfățișează ochilor noștri masacre odioase și cruzimi groaznice comise împotriva civililor lipsiți de apărare. Să ne rugăm pentru aceasta”, a spus papa Francisc, scrie Vatican News.

Deja, miercuri, Papa a criticat „cruzimea din ce în ce mai oribilă” care lovește în Ucraina, „inclusiv împotriva civililor”, cu referire la „masacrul de la Bucea”, înainte de a îmbrățișa un steag ucrainean trimis din acest „oraș martir”.

Duminica trecută, la întoarcerea din călătoria sa în Malta, papa și-a exprimat și „disponibilitatea” de a ajuta la tăcerea armelor din Ucraina și a spus că este gata să plece la Kiev, după ce a condamnat un „război-sacrilegiu”.

author avatar
Tudor Borcea
164 afisari

8 COMENTARII

  1. Diavolul umbla imbracat in popa/in 1963 cadea in DALLAS Texas USA presedintele JFK.Cei doi asasini erau 1-James JESUS Angleton omul Vaticanului 2-Rockefeller bancher FED banca nationala USA.Dar in realitate Vaticanul in complicitate cu bancherii de200 de ani numai asta face,asasineaza VIP-uri cu metoda TITANIC-JFK.Vaticanul este o cocina de porci pedofili satanisti criminali care nu are niciun fel de legatura cu DUMNEZEU ci mai degraba cu SATANA

  2. Dupa asasinarea lui JFK a ajuns presedinte fara niciun fel de alegeri Lindon Johnson care a profitat de crima Vaticanului.Dupa care mii de americani au fost trimisi in Vietnam sa extermine cu arme chimice milioane de oameni.Ce legatura are biserica si vaticanul cu DUMNEZEU?Nici un fel de legatura,dar ei sunt fariseii si satanistii care umbla imbracati in popa

  3. Papa Francisc daca tii sa faci ceva bun…pleaca de acolo…paraseste-i.Astia sunt DIAVOLUL

  4. Din categoria De ce sanu fim ipocriti pana la capat, s-a gasit si diavolul ala de argentinian komunist sa dea din gura, idiotul drakului, la propriu !! Bai papa, adica bai papalapte, mai baga-ti capul sub apa rece, poate te trezesti si tu la realitate, bai handikapatule senil batran !! Ha ha ha 🙂 Nici draku nu mai are incredere in ce tot aberezi acolo, al tine in serparia aia de draci la la Vatican, bai tzukalarule dement !! Cel mai bine e sa continui sa bagi batul la rusnacii aia salbatici, poate dau cu ceva nucleare tactice si in tampitul ala de Draghi, macar o sa dispara si Roma, la propriu !!

  5. Teribil de buna intrebarea ucenicilor in fata Salvatorului:
    -Invatatorule, dar cum sa facem sa credem?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger