AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Panică la Moscova, soldații lui Putin DEZERTEAZĂ! Ucraina anunță...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Panică la Moscova, soldații lui Putin DEZERTEAZĂ! Ucraina anunță înființarea Legiunii „Freedom of Russia”

rusiaRĂZBOI ÎN UCRAINA. Panică la Moscova, soldații lui Putin DEZERTEAZĂ! Ucraina anunță înființarea Legiunii „Freedom of Russia”

Este a 42-a zi de război în Ucraina și poziţia actuală a preşedintelui Vladimir Putin pare să slăbească tot mai mult, pe măsură ce soldații lui dezertează și se alătură forțelor militare ucrainene. Sau cel puțin astfel de informații parvin dinspre tabăra lui Zelenski.

Ucraina a anunțat înființarea Legiunii „Freedom of Russia” și sute de oameni și-au exprimat deja dorința de a lupta cu regimul lui Putin, inclusiv soldați ruși, anunță Kievul.

Au fost și peste 300 de cereri de înscriere în legiune într-o singură zi, a declarat marți, 5 aprilie, un reprezentant al legiunii. Cel care a vorbit era militar rus dezertor, trebuie precizat. Conferința s-a ținut la Kiev, informează agenția Interfax-Ucraina.

Legionarii ruși condamnă regimul lui Putin

Militarul în cauză a subliniat că legiunea este mare, dar nu a oferit numărul exact de soldați din motive de securitate.

„Legiunea noastră îi include și pe frații noștri din Belarus. Legiunea noastră include militari activi și pensionați ai Federației Ruse și nu numai. Oamenii vin din diferite țări pentru a lupta împotriva regimului lui Putin”, a spus un alt reprezentant al legiunii.

Potrivit Interfax, legionarii s-au predat forțelor ucrainene și apoi s-au alăturat legiunii. De asemenea, au dezvăluit armatei Ucrainei informații prețioase ca să ajute forțele terestre și aeriene să învingă armat rusă, deoarece ei înșiși au participat în mod repetat la diferite exerciții pe teritoriul Rusiei.

Își doresc o „Rusie liberă”

Luptătorii legiunii au subliniat că nu există nicio operațiune specială pe teritoriul Ucrainei. „Aici se desfășoară un adevărat război împotriva populației civile”, a subliniat unul dintre legionari. Participanții la conferința de presă au cerut armatei ruse să se predea, să se alăture legiunii și să lupte împreună împotriva regimului lui Putin, „pentru ca într-o zi Rusia să devină o țară liberă”.

Agenția de presă Interfax i-a identificat pe cei trei legionari de la conferința de presă. Așezat în centru se află fostul comandant al departamentului HF 90600, S.A. Galkin. Al doilea militar rus dezertor este Evgeny Plotnikov, angajat al OMON Novokuznetsk, capturat de ucraineni în prima zi a invaziei. Cel de-al treilea este Andrey Chebotarevsky, din orașul Kargat, regiunea Novosibirsk. Cu toții au promis să lupte pentru Ucraina, menționează sursa citată.

author avatar
Andreea Vlad
1.596 afisari

6 COMENTARII

  1. “It’s unbelievable, absolutely unbelievable, how long this has been happening,” Trump reportedly said to Putin. “What you’re doing is incredible, really incredible, but the world just doesn’t believe it.”

    Putin said he didn’t care what the world thought of him, for his mission was virtuous and honorable, and he vowed to traverse all of Eastern Europe, if necessary, to achieve an onerous and necessary goal.

    “These criminals have worked evil here since 1991, too long. Now it stops,” Putin said – https://realrawnews.com/2022/04/putin-frees-35000-imprisoned-children-in-ukraine/

  2. ” Freedom of Russia ” înseamnā libertatea Rusiei, ziaricilor. Ce vreti voi sā spuneti, cācāciosilor, este ” freedom FROM Russia ”. Dar nu e de mirare, sunteti bâtā voi la limba românā, darāmite la altele.

  3. Cand va va fi lumea mai draga o sa va dispara copiii sau nepotii si veti fi disperati.Atunci o sa va amintiti acest articol pe care nu l-ati postat pentru ca sunteti niste ticalosi.
    ,,…Președintele rus Vladimir Putin i-a spus sâmbătă lui Donald J. Trump că „operațiunea sa militară specială” din Ucraina a eliberat 35.000 de copii din sclavia sexuala în ceea ce el a numit „legătura Europei de Est pentru vânzarea în întreaga lume a copiilor. Motivul său inițial pentru a intra în Ucraina a fost să distrugă laboratoarele de arme biologice finanțate de SUA, Europa de Vest și Israel. Dar când Forțele Speciale Ruse, sau Spetznas, au dat din greșeală peste o tabără de pedofili din centrul Ucrainei și au aflat că sute de astfel de facilități împanzeau peisajul ucrainean, Putin a susținut o nouă cauză: zdrobirea fiecărui pedofil de „murdărie și mizerie” și distrugerea tuturor rețelelor de trafic de copii. Forțele sale au identificat și au vizat discret 150 de clanuri de traficanți.În multe locuri, traficanții au fugit din cauza războiului, lăsând copiii în urmă să se descurce singuri.Cu toate acestea, nu toate bârlogurile de traficanți au fost ascunse în zone îndepărtate, inaccesibile.
    Forțele Speciale au găsit copii într-o clădire de birouri la doar două străzi distanță de Casa Guvernului, locul principal de afaceri al lui Volodymyr Zelenskyy, în centrul orașului Kiev. Că Zelensky nu știa despre asta este imposibil. Era chiar sub nasul lui. În toată Ucraina găsim copii ruși, copii ucraineni, copii din Europa și, da, mai mulți din Statele Unite. Putin a spus că Spetznas a recuperat un registru prăfuit dintr-o clădire de depozitare din portul Mariupol. Registrul conținea nume inventate, date, genuri și vârste ale copiilor pe care traficanții i-au transportat în afara țării. Cea mai veche dată din registru a fost 2 martie 2005. Putin a spus că nu-i pasă ce crede lumea despre el, pentru că misiunea sa este virtuoasă și onorabilă și a promis că va străbate toată Europa de Est, dacă va fi necesar, pentru a atinge un obiectiv necesar…,,Acești criminali au lucrat aici din 1991, prea mult timp. Acum se oprește”, a spus Putin.’’

  4. de ucrainenii care parca ieri se spunea ca au dezertat , aproape 300 din mariupol parca , ce se mai stie , vreo panica pe undeva ?

  5. În fiecare zi unul dintre titlurile din ziarele online este: „Lovitură finală pentru Putin”. Același titlu, cu foarte mici variații din 24 februarie încoace. Zilnic. Încă mai așteptăm finalul pentru că Putin trebuie să fie tăbăcit după atâtea lovituri finale primite..

  6. Putin are 7 vieti. Dupa ce toate 7 se termina o sa vina altul care si el o sa aiba 7 vieti. Conflicul va continua intr-o forma sau alta cat timp nu exista respect pentru opinii independente, traditii. Va invinge adevarul, ori minciunile dictaturii daca toti oamenii pot fi spalati pe creier si redusi mintal, poate prin modificari genetice si educatie sociala

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger