AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Orașul Liov, lovit cu rachete de croazieră / Anunțul...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Orașul Liov, lovit cu rachete de croazieră / Anunțul Moscovei (VIDEO)

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Orașul Liov, lovit cu rachete de croazieră / Anunțul Moscovei (VIDEO)

Rusia spune că a lovit „ținte militare” din orașul Liov, în vestul Ucrainei, cu rachete de croazieră, a declarat duminică, 27 martie,  Ministerul rus al Apărării.

Rusia continuă „operațiunea militară specială”

Armata rusă a lovit un depozit de combustibil, care a fost folosit de forțele ucrainene din apropiere de Liov, cu rachete de croazieră, pentru a ținti o fabrică din oraș folosită pentru repararea sistemelor de apărare aeriană, stații radar și sisteme de ochire de tanc, a detaliat ministrerul.

„Forțele armate ale Federației Ruse își continuă acțiunile ofensive în cadrul operațiunii militare speciale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului, Igor Konașenkov, într-un comunicat.

Autoritățile locale din Liov au declarat că mai multe persoane au fost rănite în urma loviturilor rusești, scrie Le Figaro.

Rusia a folosit, de asemenea, rachete de croazieră îmbarcate pentru a distruge un arsenal de rachete S-300 și rachete antiaeriene „BUK”, a adăugat Ministerul rus al Apărării. În plus, s-a mai precizat că forțele ruse au distrus mai multe drone.

De partea ucraineană, consilierul ministrului de Interne, Vadim Denisenko, a declarat că Rusia a lovit depozite de combustibil și alimente, ceea ce va determina guvernul să disperseze aceste stocuri în viitorul apropiat.

author avatar
Tudor Borcea
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger