AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Ofițerii Armatei ruse au primit ordinul să tragă! NATO,...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Ofițerii Armatei ruse au primit ordinul să tragă! NATO, ținta Moscovei! VIDEO de la videoconferința ministrului Șoigu cu ofițerii de rang înalt

serghei soiguRĂZBOI ÎN UCRAINA. Ofițerii Armatei ruse au primit ordinul să tragă! NATO, ținta Moscovei! VIDEO de la videoconferința ministrului Șoigu cu ofițerii de rang înalt

Este știrea momentului care vine de la Moscova! Pe măsură ce aliații occidentali continuă să ofere mai mult ajutor militar Ucrainei, Rusia se pregătește să atace convoaiele NATO care duc armament armatei ucrainene.

Anunțul a fost făcut de ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, care a avertizat, din nou, miercuri, 4 mai, că Armata Roșie va considera transporturile de arme ale NATO în Ucraina ca „ţinte ce trebuie distruse”!

Serghei Şoigu ameninţă. Din nou!

„Considerăm orice transport al Alianţei Nord-Atlantice sosind pe teritoriul ţării cu arme sau materiale destinate armatei ucrainene ca ţinte ce trebuie distruse”, a adăugat el.

În amenințarea lor, rușii arată că au în vizor gările ucrainene, care vor fi atacate pentru a opri livrarea de arme din Occident către Ucraina.

Declaraţiile au fost făcute în cadrul unei reuniuni a oficialilor militari ruşi la care a participat şi şeful Statului Major al forţelor armate ruse, despre care se credea că a fost grav rănit în Ucraina.

Serghei Şoigu, ministrul rus al Apărării, a anunţat că ultimii militari ucraineni din uzina Azovstal au fost încercuiţi.

NATO pompează arme Ucrainei

Comentariile ministrului Șoigu vin la o săptămână după ce ministrul de Externe, Serghei Lavrov, a acuzat Occidentul că se află în fața celui de-Al Treilea Război Mondial din cauza sprijinului acordat Ucrainei. Deși NATO a spus clar că nu va trimite soldați în Ucraina, alianța continuă să trimită armament greu, dar și mercenari care să ajute Kievul să lupte împotriva invaziei ruse.

Săptămâna trecută, Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a confirmat că organizația de securitate a promis și a oferit cel puțin 8 miliarde de dolari în ajutor militar Kievului. Aceasta a fost urmată de propunerea președintelui american Joe Biden ca Ucraina să primească încă 20 de miliarde de dolari în sprijin militar de la Washington.

author avatar
Andreea Vlad
1.036 afisari

7 COMENTARII

  1. Să bombardeze nu doar convoaiele de armament ci și pe acei demenți care decid trimiterea de armament și muniție în Ukhraina.

  2. Rusia trebuie sa distruga tot ce transporta armament sau drogati si pedofili Mercenari NATO ,si sa distruga si tarile din care intra armamentul ,Victoria pentru Rusia

    • drogati? depinde de drog, cat cum si unde.
      pedofili? ar fi cazul sa incepi cu primarii de la noi si sa continui cu parlamentarii pana la presedintele traficant.

  3. In fapt razboiul este dat intre rusi si Oculta Modiala Khazara care conduce USA, Romania, Ucraina, Bulgaria, Polonia, Franta, Anglia, Germania, Australia, Austria… si batalia se da pentru ca familia Rothschild a cumparat Datoria Externa a Ucrainei de 100 miliarde de dolari. In fapt rusii ataca propietatea acestui khazar ultra-ultra-ultra bogat. De aceea Occidentul aprovizioneaza Ucraina cu arme si va lupta cu rusii pana la ultimul ucrainian ca sa-i salveze investitia lui Rothschild. In joc fiind salvarea Ucrainei de a cadea din nou sub influineta ruseasca pentru ca famila Rostchild sa nu piarda mii de miliarde de dolari ce zac ascunse in solul si subsolul pamantului ucrainian. Pentru familia Rostschild razboiul este o afacere doar.Viata ucrainienilor nu conteaza.

  4. CINE CONSIDERA CA AMERICANII SI ILLUMINATII DE LA DAVOS PUN PRET PE OAMENI , ESTE TAMPIT ,RETARDAT, ETC…. MUTANTII ASTIA NU PUN PRET DECAT PE BANI SI PUTERE .
    RUSIA LE STRICA PLANURILE , DECI TREBUIE BAGATA IN CORZI ……EU SPER SA NU SE INTAMPLE ASA…..

  5. Ei se bat cu ucraina ce cauta nato acolo??? Isi apara pionul sluga care a bagat razboiul in europa cica civilizata ? ??!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger