AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Ofensivă totală asupra „Azovstal” declanșată de trupele Spetsnaz și...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Ofensivă totală asupra „Azovstal” declanșată de trupele Spetsnaz și cecenii lui Kadîrov! / Șoigu, chemat de Putin la Kremlin! – VIDEO

ceceniRĂZBOI ÎN UCRAINA. Forțele ruse iau cu asalt uzina „Azovstal” din Mariupol. Liderul cecenilor anunță ofensiva totală - VIDEO

Orașul Mariupol a căzut în mâinile rușilor, iar Uzina Azovstal urmează și ea. Într-un mesaj postat pe social media joi dimineață, 21 aprilie, liderul cecen Ramzan Kadîrov a promis că ultima redută a Batalionului Azov va fi sub control rusesc până la sfârșitul zilei!

La asaltul asupra Azovstal iau parte și temutele trupe Spetsnaz, unitatea de elită a armatei ruse. Prin cucerirea portului Mariupol, Rusia a stabilit și securizat legătura directă cu Peninsula Crimeea.

Informații de ultimă oră arată că președintele Vladimir Putin ar fi fost deja anunțat oficial de această victorie importantă. Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, chemat la Kremlin în urmă cu puțin timp, i-a transmis lui Putin că orașul Mariupol este sub control rusesc!

Anterior, Ramzan Kadîrov a transmis și el că trupele ruse vor lua cu asalt combinatul siderurgic și vor obține joi, „înainte sau după prânz”, controlul asupra lui.

În combinatul siderurgic „Azovstal” din Mariupol se adăpostesc ultimele trupe ucrainene care rezistă forțelor rusești, a declarat un oficial al autorităților separatiste din Donbas.

Mercenarii străini și luptătorii Batalionului Azov care au mai rămas în combinat, sub 1000 de persoane, încă mai aveau posibilitatea de a se preda până joi dimineaţă.

author avatar
Andreea Vlad
1.740 afisari

15 COMENTARII

  1. FELICITARI redactia „National.ro”, sunteti singurii din mass-media care dati stiri CORECTE,din ambele tabere aflate in razboi.

  2. CBA ori esti PRO.st ori esti PRO.st căci ABC a făcut o constatare reală. Dacă nu vrei stiri complete, din ambele tabere, du-te si înscriere mercenar si lupta pt ce crezi tu ca e corect si merita. Te poti întoarce cu mult cașcaval…Sau sa muncești i Siberia vreo 10 ani.

  3. Moarte tuturor rușilor î frunte cu putin al lor și toți kadârovenii la un loc😆Talpa iadului să vă înghită!

      • Nu, nu vreau,măi sifililică al neamului prost…mi’ar place să fie și mă’ta,să mă țină de pulă când mă piș pe tine retardatule!😆🤣
        Slava ukri!

      • nu nu …. tu si vu toti rusii tai de rahat veti fi companie destula acolo! abia asteptam sa dispareti de pe fatza pamantului natzie spurcata ce sunteti de orci!!!

      • Moarte naziștilor si satanistilor.
        In viitorul apropiat dacă nu se vor preda cei ascunsi în complexul Azovstal vor merge in iad ,unde e locul.

        • Asasinii ceceni sunt la datorie!!! Doar că îi va paște soarta asasinilor – condamnarea unanimă de către oameni și istorie.

  4. Cabala e pe nasalie.
    De la 1 Mai incep arestarile in toate cele 209 tari semnatare ale legii GESARA/NESARA, din 2015.

    Omenirea va fi ingrozita – trezita la realitate cu un dush rece, vizionand un documentar de 8 ore care va rula timp de 7 zile non-stop, pe toate tv-urile din lume.
    Atunci spalatii pe creier vor vedea adevarul cumplit despre care habar nu au.

    In toate cele 209 tari se vor infiinta Tribunale Militare Internationale care vor judeca dupa Legea Martiala, Conventia de la Geneva si Codul nuremberg, toate LICHELELE CRIMINALE si TRADATOARE care au facut crime impotriva umanitatii, sau au fost complici: medici, ziaristi, IT-isti , alte ZOI.

    Pedeapsa este una singura: MOARTEA prin SPAZURATOARE, GHILOTINA sau INJECTIE LETALA.

    In Colonia Romania ii veti vedea pe CRIMINALII TRADATORI in frunte cu Joianis Shase Case, mergand in shir indian la SPAZURATOARE, asa cum merita.

    • Ai grija la dialectica vicleana bine implementata in ecuatie – Fie ca Forta binelui sa prevaleze , insa Q sau Fullford nu-mi inspira incredere.. Cabala va fi spulberata insa nu asa repde cum se arunca nada.. Cel mai dureros este ca trebuie sa cada TOT Sistemul , iar viata va deveni crancena si imposibil de trait pentru cei nepregatiti…

  5. Felicitari armatei Rusiei ei sint adevarati eroi care lupta impotriva gunoaielor ,pedofili ,tranvestitii si drogatii NATO

    • Niște asasini jalnici. Îi condamnă o lume întreaga. Și Joseph Goebbels a avut adepții lui, gata pentru „războiul total”. Nu faci excepție.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger