AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Oare ce bombă au detonat rușii? „Ciupercă” deasupra orașului...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Oare ce bombă au detonat rușii? „Ciupercă” deasupra orașului Kramatorsk! – ATENTIE, IMAGINI VIDEO CU IMPACT!

EnergomashspetsstalRĂZBOI ÎN UCRAINA. Oare ce bombă au detonat rușii? „Ciupercă” deasupra orașului Kramatorsk! - ATENTIE, IMAGINI VIDEO CU IMPACT!

Armata rusă a bombardat puternic, joi noapte, orașul Kramatorsk, situat în estul Ucrainei. Trupele ruse au țintit Uzina Energomashspetsstal, un important centru metalurgic din regiunea Donbass.

Martorii oculari au raportat o explozie puternică la această uzină. De fapt, din imaginile video postate pe social media, deasupra Kramatorskului a fost văzută o ciupercă provocată cel mai probabil de explozia unei bombe.

În imaginile suprinse de un martor se vede că pentru o clipă, cerul nopții este luminat de suflul unei explozii suspecte la uzina Energomashspetsstal.

Energomashspetsstal, un importat centru metalurgic

Energomashspetsstal este cel mai mare producător ucrainean de piese de precizie turnate și forjate de lucru pentru metalurgie, construcții navale, industria energetică (eoliană, abur, hidro, nucleară) și inginerie în generală.

Produsele „Energomashspetsstal” ajung în peste 50 de țări ale lumii. Uzina este extrem de importantă pentru ruși deoarece în ea s-ar ascunde soldați ucraineni din trupele de apărare a regiunii.

author avatar
Andreea Vlad
1.410 afisari

9 COMENTARII

  1. A fost o bombă convențională, dar mare, care rade tot. Au aflat că uzina producea pentru armată. O veste proastă pentru Ucraina, deoarece rușii mai au și altele, dar nu le-au folosit până în prezent.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger