AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI îN UCRAINA. Noile "Panzere" ale Germaniei, gata de luptă contra Rusiei!

RĂZBOI îN UCRAINA. Noile „Panzere” ale Germaniei, gata de luptă contra Rusiei!

tancuri germaniaRĂZBOI îN UCRAINA. Noile "Panzere" ale Germaniei, gata de luptă contra Rusiei!

Ucrainenii primesc şi mai mult ajutor din partea Germaniei, pentru a se apăra în faţa Rusiei. Rheinmetall, un producător neamţ de tehnică miliară, se pregătește să furnizeze Ucrainei 50 de tancuri de luptă Leopard 1.

Se pare că este vorba de tancuri „la mâna a doua”, returnate companiei de statele proprietare, în cadrul procesului de modernizare a echipamentelor de luptă.

Primele tancuri, livrate în 6 săptămâni

Primele tancuri ar putea fi livrate în șase săptămâni, urmând ca altele să fie trimise în următoarele trei luni printr-o subsidiară – Rheinmetall Italia – dacă planul este aprobat de guvernul german.

Militarii ucraineni ar putea fi antrenați să folosească tancurile germane în doar câteva zile, dacă au pregătire anterioară, mai pretind specialiştii.

Nemţii au trimis şi obuziere autopropulsate

Producătorul german de tancuri Krauss-Maffei Wegmann (KMW) este dispus să ofere Ucrainei 100 de obuziere autopropulsate PzH 2000. Pe lângă aceste obuziere autopropulsate, cererea Kievului include şi oferirea de piese de schimb și cursuri de pregătire pentru utilizarea PzH-2000.

Toate acestea vor costa Kievul 1,7 miliarde. euro. În locul obuzierelor transferate din stocurile existente ale armatei germane, concernul Krauss-Maffei Wegmann (KMW) ar trebui să producă același număr de PzH-2000 pentru Bundeswehr.

author avatar
Andrei Ștefan
643 afisari

4 COMENTARII

  1. Germanii reinvie colaborarea frateasca cu bandele de nazisti ucraineni intrerupta de infrangerea din al doilea razboi mondial.Sangele apa nu se face.Numai ca la est ii asteapta Stalingradul ,Kursk si Volga.Astia sunt avortonii lui Hitler si Eva Braun.

  2. GERMANIA POATE FACE UN JOC DUBLU !-LEOPARDURILE RETURNATE LE VOPSESC SI LE VAND CA NOI CINE STA SA LE RECEPTIONEZE ,PE ALTA PARTE E SUFICIENT CA FIECARE TANC SA AIBA UN EMITATOR CE POATE FI INTERCEPTAT DE RUSI ,IESIT IN CAMP ESTE SI PLEZNIT !,NEMTII NU POT TRAI FARA GAZUL RUSESC ,AZI ESTE POSIBIL CA GERMANIA SA JOACE LA DOUA CAPETE !,DESI NU CRED ,ESTE POSIBILA SI O PROPAGANDA MURDARA MARCA ZELINSKY.

    • Sau, mai stii, poate nemtilor li s-a facut iar dor de scarpinat ca a trecut cam mult timp si a inceput iar sa-i manince in c..

  3. Totul e aranjat, merge după plan. Toate guvernele lumii sînt în mâna cîtorva. Poate-ați băgat de seamă cu plan-demia.
    Dac-ar fi să credem povestea oficială, adică minciuna:
    – gaspadar Putin, nemții dau panțere fraților lor naziști ucrainiei, ce facem?
    – pînă ce Europa nu își va găsi surse alternative de gaz și petrol băgați după cum a fost tîrgul chiar dacă nu ne plătesc. După aceea…ia niznaiu.
    – harașo!
    Sau invers:
    – main fiurăr, nu rămânem fără gaz și piață de desfacere dacă dăm 50 de panțăre depășite (Tigăr 1 e la nivel de ani 1970) pe care poporul ucrainian (creație a servicilor secrete germane și austro-ungare, proiect preluat de muscali și perfecționat de sovietici) nu știe să le pornească și n-are muniție?
    – nain, avem contract, trebuie să-l respecte pînă găsim surse alternative.
    – vundărbar!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger