AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Noi gropi comune pentru victimele din Mariupol. Încap până...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Noi gropi comune pentru victimele din Mariupol. Încap până la 5000 de cadavre – video

MARIUPOLRĂZBOI ÎN UCRAINA. Noi gropi comune pentru victimele din Mariupol. Încap până la 5000 de cadavre - video

Sunt trei luni de când armata lui Vladmir Putin a declanşat „operaţiunea specială de denazificare şi pacificare” a Ucrainei. La începutul celei de a patra luni de război, Rusia bombardează intens estul țării.

Între timp apar noi imagini prin satelit surprinse de o companie americană care arată cum forțele ruse au săpat trei gropi comune la periferia orașului Mariupol.

Rușii sapă trei gropi comune

În imaginea surprinsă de un satelit aflat la 450.000 de metri deasupra pământului, se observă pământ proaspăt, buldozere, care au fost văzute şi în imagini anterioare, pentru a săpa treptat aceste șanturi.

Numai în jurul orașului Mariupol există deja trei gropi comune masive, care sunt pregătite să primească 5.000 de cadavre sau chiar mai multe, spun experţii militari.

Gropile sunt pregătite să primească 5.000 de cadavre

„Aici, puteți vedea copaci, pietre funerare și mici puncte, care ne arată fiecare loc de veci. Aici, putem vedea pământ proaspăt. Folosesc buldozere, pe care le-am văzut în imagini anterioare, pentru a săpa treptat aceste șanturi. Numai în jurul orașului Mariupol există trei gropi comune masive, care sunt pregătite să primească 5.000 de cadavre sau chiar mai multe.

Imaginile surprinse aici sunt importante, deoarece adaugă detalii unei perspective incomplete. Vă aduceți aminte când centrala nucleară de la Cernobîl era atacată? Acest video era incomplet inițial, ridicând multe semne de întrebare. Faptele nu pot fi ascunse în această imagine din satelit.”, transmite un reprezentant al companiei americane „Planet”.

author avatar
Andreea Vlad
125 afisari

1 COMENTARIU

  1. 1.bine ca panza freatica nu e la suprafatza…..
    2. or fi pentru CENUSHA victimelor(de boli infectioase)…….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger