AcasăȘTIRI EXTERNERăzboi în Ucraina. NATO trimite arme defensive! Lloyd Austin a dat în...

Război în Ucraina. NATO trimite arme defensive! Lloyd Austin a dat în vileag preocuparea Aliaţilor

Lloyd Austin NATORăzboi în Ucraina. NATO trimite arme defensive! Lloyd Austin a dat în vileag preocuparea Aliaţilor

Aliaţii NATO vor continua să trimită arme defensive către Ucraina şi sunt uniţi în a susţine Kievul, a declarat miercuri ministrul american al apărării Lloyd Austin, la sosirea pentru o reuniune cu partenerii din cadrul organizaţiei.

Ucraina nu este membră a NATO, iar Rusia şi-a numit invazia din Ucraina o „operaţiune militară specială”.

Articolul 5 NATO este „de oţel”

Lloyd Austin a dat asigurări că ţările aliate din NATO sprijină Ucraina aşa cum pot. „Rămânem uniţi în sprijinul nostru pentru Ucraina”, a declarat Lloyd Austin în faţa jurnaliştilor.

Condamnăm invazia neprovocată şi nejustificată a Rusiei… Sprijinim capacitatea lor (a ucrainenilor – n.r.) de a se apăra şi vom continua să o susţinem”, a mai pus ministrul american al apărării, adăugând că angajamentul NATO de a-şi apăra aliaţii este „de oţel”.

Altfel, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a admis miercuri că Alianţa Nord-Atlantică are „responsabilitatea” de a se asigura că războiul din Ucraina nu se extinde dincolo de frontierele acestei ţări şi a recunoscut că acest conflict va avea consecinţe „de durată” pentru securitatea aliaţilor

„Este responsabilitatea NATO de a se asigura că această criză nu se intensifică dincolo de Ucraina şi acesta este şi motivul pentru care am sporit prezenţa (militară) pe flancul estic al Alianţei”, a declarat Stoltenberg, în prezenţa ministrului apărării american, Lloyd Austin.

author avatar
Andrei Ștefan
446 afisari

2 COMENTARII

  1. Constituția României: „Art. 30 – Libertatea de exprimare
    (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (2) Cenzura de orice fel este interzisă.”
    ,,O sursă Mar-a-Lago aflată la curent cu acel apel a declarat pentru Real Raw News că, potrivit lui Putin, maternitatea și spitalul de copii din sudul Ucrainei era o unitate de depozitare a armelor biologice care deținea variola și alți agenți patogeni letali. Putin a insistat că Zelensky știa despre toxine și a spus că i-a dat președintelui ucrainean o avertizare severă înainte de atac: Evacuați-vă oamenii, dar nu atingeți armele, pentru că vom urmări.
    „Putin i-a spus lui Trump că Zelensky a primit un preaviz de 24 de ore și ar fi putut cu ușurință să elibereze secția. Adevărat sau nu, Putin spune că ar fi garantat pacienților trecerea în siguranță la un spital din apropiere.”
    „Au murit cinci oameni, președintele Trump, și, da, este regretabil. Dar loviturile noastre au fost chirurgicale. Rapoartele au plasat peste 200 de persoane în clădire. Dacă aș fi vrut să ucid ucraineni, știrile tale occidentale ar raporta 200 de morți, nu cinci oameni. Zelensky a refuzat să fie evacuați acei oameni și i-am spus. E pe capul lui, nu al meu. Acestor murdărie îi pasă să îi protejeze pe cei care îl plătesc, nu vieți civili”, i-a spus Putin lui Trump.’’
    Când Trump a întrebat dacă rapoartele despre folosirea armelor termobarice sunt corecte, Putin a spus: „Da, nu am avut de ales. Trebuie să folosim muniție care arde suficient de fierbinte pentru a distruge agentul patogen. Bombele convenționale nu fac asta, președinte Trump. Dar am fost atent cât se putea.”
    Armele biologice, a adăugat Putin, au fost depozitate în mod nesigur și întâmplător în congelatoare standard pentru vaccinuri, intr-un subsol de sub maternitate. În consecință, un singur pas greșit ar fi putut cauza sute de mii de decese.
    Ebola, variola, ciuma — lista de agenți patogeni mortali extrem de infecțioși este înfricoșător de lungă și capacitatea lor de a provoca dezastre este mare, motiv pentru care agenții patogeni BSL-4 sunt de obicei studiați sub control și în limitele strict controlate ale unui nivel de biosecuritate 4 ( facilitate BSL4)…’’

    • Bați câmpii fără grație. Relatările inventate despre ipotetice convorbiri – oricum nu interesează pe nimeni – sunt stupide.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger