AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA / Momentul în care un tanc rusesc calcă pe...

RĂZBOI ÎN UCRAINA / Momentul în care un tanc rusesc calcă pe o mină si explodează (VIDEO)

Invazia din Ucraina a demonstrat până acum că armata lui Vladimir Putin are mari dificultăți în gherila urbană, în ciuda puterii de foc superioare.

Imagini din ce in ce mai multe sau filme care surprind distrugerea tancurilor și blindatelor rusești dovedesc o realitate sumbră pentru tanchiștii ruși.

Blindatele rusești, ținte sigure pentru forțele Kievului

Armata ucraineană a furnizat noi imagini în care se poate vedea cum un tanc rusesc explodează după ce a călcat pe o mină anti-tanc

Forțele ucrainene sunt mobile, profesioniste în atacuri rapide sau în ambuscade. În zonele urbane și nu numai, tancurile lui Putin devin ținte ușoare pentru rachetele anti-tanc (Javelin sau Stinger) furnizate de Occident trupelor Kievului.

În egală măsură, dronele turcești Bayraktar sunt o armă motală pentru blindatele rusești. La ele se adaugă minele antitanc și blindatele ucrainene.

 

author avatar
Tudor Borcea
354 afisari

1 COMENTARIU

  1. Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic – Sun Tzu, Arta Razboiului
    Armament/Tehnica militara veche in dotare, cu care Rusia a cauzat deja distrugeri si pierderi destul de mari/grave.
    De cealalta parte Armata Ucraineana neavand capacitatea de aparare si atac a Rusiei se bucura distrugand cateva tancuri/camioane militare vechi sau mai rau, vrea sa ne faca sa credem ca distruge multe echipamente militare Ruse cu ajutorul jocurilor video (Arma 3) desigur, atunci cand esti slab trebuie sa arati ca esti puternic. SU-25 ? un avion fabricat in urma cu 47 de ani. Unde este tehnologia de varf a armatei Ruse ? Dupa cum se poate observa, aceasta nu este inca folosita pe campul de lupta din Ucraina si probabil ca nici nu va trebui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger