AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Militarii ucraineni din Mariupol s-au predat! Ce planuri au...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Militarii ucraineni din Mariupol s-au predat! Ce planuri au cu ei cecenii – VIDEO

mariupolRĂZBOI ÎN UCRAINA. Militarii ucraineni din Mariupol s-au predat! Ce planuri au cu ei cecenii- VIDEO

Ministerul Apărării al Federației Ruse le-a cerut militarilor ucraineni de la Mariupol să depună armele pe 5 aprilie, promițându-le că asta le va salva viața. Generalul Mihail Mizințev spune că aceștia vor fi lăsați să plece înspre zonele controlate de Kiev.

„Forțele armate ruse, pornind doar de la principii umane, cer unităților Forțelor Armate ale Ucrainei, batalioanelor teritoriale de apărare și mercenarilor străini să oprească ostilitățile de la 6.00, ora Moscovei, pe 5 aprilie, pentru a salva civilii”, a spus şeful Centrului Național Rus pentru Managementul Apărării, Mihail Mizințev.

267 de pușcași marini s-au predat rușilor!

Marți dimineață, forțele ucrainene au decis să se predea ocupanților ruși din Mariupol. 267 de pușcași marini din batalionul 503 desemnați în corpul 36 de marină al Marinei Ucrainene au depus armele în fața forțelor cecene.

Comandantul lor, Pavel Sbitov, din Liov, a fost ucis în timpul bătăliilor.

Liderul cecen Ramzan Ahmatovici Kadîrov le-a transmis familiilor soldaților să nu se îngrijoreze deoarece aceștia sunt în siguranță.

Potrivit unor rapoarte, forțele armate ucrainene din Mariupol au fost forțate să se predea după ce au fost înconjurate de forțele ruse. De asemenea, acestea au rămas fără mâncare și muniție.

Militarii ucraineni, folosiți ca monedă de schimb

Comandantul cecenilor, Adam Delimkhanov, le-a promis soldaților că „vor fi tratați cu respect, ca prizonieri”.

Potrivit lui Mihail Mizințev, armata rusă și-a propus să stabilească de la ora 9.00, pe 5 aprilie, „o legătură continuă între părțile rusă și ucraineană, pentru schimbul reciproc de informații”. De la ora 9.30, armata rusă, forțele RPD și armata ucraineană trebuie să declare „încetarea completă a focului în Mariupol”; de la 10.00 la 13.00, să se efectueze „ieșirea tuturor din oraș, fără excepție, a unităților armate ucrainene și a mercenarilor străini, fără arme și muniție”.

author avatar
Andreea Vlad
4.429 afisari

19 COMENTARII

  1. astia da ”eroi”
    cum sa te predai ditamai unitate de peste 270 de oameni si sa nu lupti pana la ultimul cartus?

    • pentru ca nema cartus nema mancare, majoritatea trupele ucrainenilor care s-au predat pana acum din motivul asta au facut-o, sunt inclusiv marturii ale voluntarilor straini care au spus ca erau trimisi sa lupte cu ak-uri uzate si cu 1 incarcator fara un minim de echipament

    • Sincer, tu crezi ca războiul sau bravismele la care ți apelezi pe aici, sunt asemenea ca mersul pe trotineta primita cadou de la vre o multinațională, nu mai asculta toate baliverne le sorosiste bro

    • Nu am încredere in ceceni. Sunt musulmani s foarte cruzi. Kadîrov esre cunoscut pentru asta.

      • Nu am încredere în naziștii ucraineni. Sunt mai răi decât musulmanii și rușii. Am un canal unde sunt mii de crime filmate intenționat. Au pasiune pentru crime. Sunt debili mintal. Nu am încredere nici în Ucraina, pentru că nu-i denunță, dar i-a înglobat în armata plătită de stat. Un asemenea stat, nu practică democrația. Sub pretextul că vor să intre în grupul țărilor democratice UE NATO, au omorât milioane de oameni din 2014 până astăzi.

  2. Fake News! Nu s-a predat niciun Moriopol. Bateți câmpii. Propaganda rusească in acțiune. Să vă fie rușine!

    • Corect, ba din contra rușii s-au predat ! Vai de capul și propaganda voastră deșănțată !

    • „Propagandă rusească”.
      tecunosc.ro/ManolescuBD
      Vai de capul vostru de spălați pe creier. Nu puteți vedea pădurea din cauza copacilor. V-au despărțit ăștia în două tabere. Și măcar dacă, noi ca și țară, aveam vreun cîștig.

  3. @anonim…pentru acest „anonim” IDIOT care este in „delir” rusofob, rugam cititorii sa depuna o lumanare pentru „morti”.! Mosul a scapat de la Balaceanca, familia disperata.!

    • Cretinismul tău e iremediabil. Da, criminalii ruși își așteptă pedeapsa binemeritată. Și o vor primi, mai devreme sau mai târziu. Să între asta și în capul tău sec.

  4. Asta e,baieti ,v-ati furat-o la Mariupol si mai prin toata Ucraina.Stiu,frustrarea si supararea e mare insa barbatii adevarati stiu sa si piarda.Dar voi ,astia care injurati pe aici ca porcii,nu sunteti barbati ,sunteti doar niste derbedei platiti .Acum ca s-a predat Mariupolul e fake.La Bucha unde mortii se ridica dupa ce sunt filmati e adevar.Hai sictir,mizerabililor.

  5. Auzi PROSTIE la asta din 19.44@anonim.:..”barbatii adevarati stiu sa si piarda.”. Ce barbati adevarati sunt ucrainienii astia…cu mainile ridicate,capul plecat si uzi in pantaloni.!? Asa BARBAT sa fi tu cu tot neamul tau de magraoni.!

  6. Certaretule,Kurvă ești tu băi popoanrule ca si idiotul ala de Zelenski.
    Animalele din Azov au devenit pisicuțe,s‐au predat ,gata ,plîng si vor acasă.
    Aștia sunt criminali de razboi cu sponsorul lor in frunte ‐ Ihor kolomoisky,cel care îl controlează pe marioneta numită Zelenski.
    EVIDENT SI NORMAL CA LA BUCHA E O FACATURA ,O ÎNSCENARE A SBU SI A ALTUI SERVICIU…
    Deputatul ucrainean Ilya Kiva a spus că tragedia de la Bucha a fost pregătită de SBU și planificată de serviciile de informații britanice MI6. Elena Porubin.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger