AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Mercenarii cad pe capete în Donbas! / Grecul Mihail,...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Mercenarii cad pe capete în Donbas! / Grecul Mihail, care a vorbit în Parlamentul elen, dar și unul dintre șefii armatei cecene, UCIȘI! – VIDEO

misa cecenulRĂZBOI ÎN UCRAINA. Mercenarii cad pe capete în Donbas! / Grecul Mihail, care a vorbit în Parlamentul elen, dar și unul dintre șefii armatei cecene, UCIȘI! - VIDEO / foto: twitter.com/NepheonTS

Comandantul armatei separatiste pro-ruse din Lugansk a fost ucis în timpul noii ofensive ruse din estul Ucrainei. Mikhail Kișcik mai era cunoscut și sub porecla Mișa Cecenul.

„Vești triste din prima linie. Un patriot al LNR, locotenent-colonelul Mikhail Kișcik a murit”, a transmis prim-ministrul autoproclamatei republici populare Lugansk (LNR), Serghei Kozlov.

Kozlov adaugă că Kișcik și tovarășii săi au fost înconjurați de ucraineni în apropiere de orașul Kreminna și „au luptat până la capăt”.

Mișa Cecenul, ucis împreună cu batalionul său

„Mișa Cecenul” se afla în fruntea batalionului său tactic de asalt și lua cu asalt pozițiile inamice de lângă Kreminna când ucrainenii i-au încercuit unitatea.

Colonelul „Mișa Cecenul” era unul dintre cei mai experimentați și duri luptători ai armatei speratiștilor susținuți de Rusia și acționa împotriva Ucrainei încă din 2014.

Batalionul Azov a mai pierdut un comandant

Membrii batalionului Azov cad pe capete. Comandantul-adjunct al grupării neo-naziste fost ucis marți, 19 aprilie, în timp ce încerca să scape din Azovstal, Mariupol.

Bărbatul ucis marți era etnic grec. În timpul discursului din parlamentul Greciei, de la începutul lunii aprilie, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a prezentat un mesaj de-al său.

author avatar
Andreea Vlad