AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Mercenarii cad pe capete în Donbas! / Grecul Mihail,...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Mercenarii cad pe capete în Donbas! / Grecul Mihail, care a vorbit în Parlamentul elen, dar și unul dintre șefii armatei cecene, UCIȘI! – VIDEO

misa cecenulRĂZBOI ÎN UCRAINA. Mercenarii cad pe capete în Donbas! / Grecul Mihail, care a vorbit în Parlamentul elen, dar și unul dintre șefii armatei cecene, UCIȘI! - VIDEO / foto: twitter.com/NepheonTS

Comandantul armatei separatiste pro-ruse din Lugansk a fost ucis în timpul noii ofensive ruse din estul Ucrainei. Mikhail Kișcik mai era cunoscut și sub porecla Mișa Cecenul.

„Vești triste din prima linie. Un patriot al LNR, locotenent-colonelul Mikhail Kișcik a murit”, a transmis prim-ministrul autoproclamatei republici populare Lugansk (LNR), Serghei Kozlov.

Kozlov adaugă că Kișcik și tovarășii săi au fost înconjurați de ucraineni în apropiere de orașul Kreminna și „au luptat până la capăt”.

Mișa Cecenul, ucis împreună cu batalionul său

„Mișa Cecenul” se afla în fruntea batalionului său tactic de asalt și lua cu asalt pozițiile inamice de lângă Kreminna când ucrainenii i-au încercuit unitatea.

Colonelul „Mișa Cecenul” era unul dintre cei mai experimentați și duri luptători ai armatei speratiștilor susținuți de Rusia și acționa împotriva Ucrainei încă din 2014.

Batalionul Azov a mai pierdut un comandant

Membrii batalionului Azov cad pe capete. Comandantul-adjunct al grupării neo-naziste fost ucis marți, 19 aprilie, în timp ce încerca să scape din Azovstal, Mariupol.

Bărbatul ucis marți era etnic grec. În timpul discursului din parlamentul Greciei, de la începutul lunii aprilie, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a prezentat un mesaj de-al său.

author avatar
Andreea Vlad
1.329 afisari

6 COMENTARII

  1. „Putin i-a spus lui Trump că mercenarii sapau și plănuiau să planteze mine camuflate L9 antitanc și mine antipersonal nr. 6. Forțele speciale ruse Spetznas au ucis doi britanici care stăteau de pază și le-a ordonat celorlalți să-și lase armele. Liderul echipei Spetznas nu i-a executat imediat deoarece Vladimir Putin a ordonat să fie interogati toți cetățenii străini. Prizonierii de război au refuzat să se identifice. Erau îmbrăcați în haine de luptă, purtând arme rusești capturate, cu excepția minelor.Aveau radiouri reglate pe o frecvență folosită de armata ucraineană. Ei au spus că sunt operatori independenți care nu lucrează pentru niciun guvern, dar fortele Spetzna au transmis imagini cu prizonierii către FSB, care a confirmat identitatea unui captiv, un fost agent SAS britanic de faimă internațională, Steven Billy Mitchell, în vârstă de 62 de ani, mai cunoscut sub numele de Andy McNab, care a devenit cunoscut în public în 1993, când a publicat o carte intitulată Bravo Two Zero, care conținea relatarea unei misiuni militare aprig disputate la care a luat parte cu Serviciul Aerien Special (SAS) în timpul Războiului din Golful Persic, pentru care fusese distins cu medalia de conduită distinsă.,,Din moment ce nu vorbesc, am ordonat moartea lor”, i-a spus Putin lui Trump. „După cum v-am spus data trecută, nu vreau să le fac rău americanilor, dar ei aici încearcă să ne împiedice să-i ucidem pe acești pedofili murdari. Armele lor ar fi ucis mulți dintre oamenii mei. Nu pot tolera asta. Statele Unite, Marea Britanie, paramilitari germani vin aici să lupte pentru Zelensky — nu este acceptabil.”

    • Șobolanii invadatori și mercenarii angajați de puterea puturoasă bolșevică și roșie , ar trebui căsăpită prin toate mijloacele… că nu au ce căuta pe teritoriul altui stat. Mulți cretinopați fac plecăciuni la comentarii pt regimul despotic și scelerat al dictatorului criminal.

  2. Mercenarii care lupta pentru Ucraina trebuie exterminati ca sobolanii ,si acest drogat JEGLENSKY asteptam cu nerabdare sa fie jude at si condamnat la pedeapsa capitala

    • Mișa Cecenul, ucis împreună cu batalionul său. Isi asteapta si restul tovarasilor.
      Urmeaza Marco Silva

    • la linkul dat e nnname autorul Daca nu-i dai numele mancati ce nu trebuie.Esti ameriolac?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger