AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. „Melitopol nu mai este al Ucrainei” / Mesajul pe...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. „Melitopol nu mai este al Ucrainei” / Mesajul pe care soldații ruși l-au scris pe drapelul ucrainean și apoi i l-au trimis lui Zelenski

melitopolRĂZBOI ÎN UCRAINA. „Melitopol nu mai este al Ucrainei”. Mesajul pe care soldații ruși l-au scris pe drapelul ucrainean și apoi i l-au trimis lui Zelenski

Melitopol a fost unul dintre primele oraşe care au căzut în mâinile forţelor ruseşti, iar un nou primar a fost instalat. Rușii susțin că ei controlează acum localitatea situată în sudul Ucrainei.

Un videoclip a fost publicat recent pe Telegram special pentru Melitopol.

În videoclip, participanţii scriu pe un drapel ucrainean că Melitopol nu mai face parte din Ucraina şi se afirmă că a fost trimis ulterior lui Volodimir Zelenski, relatează CNN.

Indivizii înarmaţi sunt filmați în timp ce scriu pe drapelul ucrainean din piaţa centrală din Melitopol: ”De la Ministerul Apărării al Federaţiei Ruse… Garda Naţională Rusă… miliţia populară… cazacii”.

Drapelul a fost trimis lui Zelenski

Steagul este apoi dus la oficiul poştal şi se afirmă că a fost trimis preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski.

Un drapel ucrainean care flutura deasupra pieţei a fost înlăturat pe 14 martie.

Literele ”Z” şi ”V” sunt de asemenea scrise pe steag, reprezentând marcajele de pe vehiculele militare ruse care participă la invazie.

author avatar
Andreea Vlad
634 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger