AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Marea Britanie plusează o o sumă uriașă pentru Zelenski....

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Marea Britanie plusează o o sumă uriașă pentru Zelenski. Va fi furie la Moscova

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Marea Britanie plusează o o sumă uriașă pentru Zelenski. Va fi furie la Moscova / Foto: Facebook

Marea Britanie va sprijini Ucraina cu încă 1,6 miliarde de dolari (1,3 miliarde de lire sterline), a informat Ministerul de Finanțe. Londra se află în prima linie în furnizarea de sprijin economic, umanitar și defensiv pentru Ucraina, a declarat ministrul britanic de finanțe, Rishi Sunak.

Guvernul Marii Britanii va canaliza 1,3 miliarde de lire sterline (1,6 miliarde de dolari) suplimentare ca parte a ajutorului militar, economic și umanitar pentru Ucraina, a declarat ministrul britanic de Finanțe, Rishi Sunak.

Sprijinul britanic, „de neclintit”

„Suntem de neclintit în sprijinul nostru pentru poporul ucrainean, iar acest supliment va asigura că vom continua să oferim sprijinul militar și operațional necesar de care are”, a declarat Sunak, citat de postul de radio britanic LBC.

Marea Britanie se află în prima linie în furnizarea de sprijin economic, umanitar și defensiv pentru Ucraina și lucrăm neobosit pentru a pune capăt acestui conflict”, a adăugat el, scrie Tass.

Potrivit LBC, „cele 1,3 miliarde, extrase din rezervele britanice, includ 300 de milioane de euro pentru echipamentul militar promis de premierul Boris Johnson la începutul acestei săptămâni, cum ar fi sisteme radar anti-baterie pentru a ținti artileria rusă, echipamente de bruiaj GPS și dispozitive de vedere pe timp de noapte”.

Luna trecută, premierul britanic Boris Johnson s-a întâlnit cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, la Kiev, unde s-a angajat să furnizeze vehicule blindate și rachete antinavă.

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a reiterat anterior avertismentul Kremlinului potrivit căruia orice convoi occidental cu arme destinate Kievului devine automat o „țintă legitimă” pentru armata rusă.

author avatar
Tudor Borcea
247 afisari

5 COMENTARII

  1. SuuGETI PùLA MUISTILOR . LA FEL CA CEI DE PE Site-eul ziare.com. MùISTI ANALFABETI CE SùG PùLA ZILNIC . RUSINEA NATIUNII . JEGURI ALE JURNALISMULUI . TOT FELUL DE ZDRENTE SI VIERMI DE CLOSET VIN CU COMENTARII SI PARERI DEMNE DE AZILUL DE NEBUNI . VA FùùT IN GURA SI-MI BORASC PùLA IN GURA VOASTRA SI A FAMILIILOR VOASTRE DE MùiISTI . 0000

  2. Trebuie vazut un lucru.
    Ca sa implinesti binele e nevoie de 3 puteri in tine. Dumnezeu, Fiul si Sf. Duh.
    Ca sa implinesti raul e nevoie de 3 puteri din care prin sange cineva sa fie evreu. Satan, Lucifer si Mamona.
    Eu nu zic ca nu trebuie sa se apere. Dar trebuie inclinat spre pace si reconstructie chiar dragoste Zelrnschi. Ca triada a raului avem in trecut foarte strategic pusa Hitler, Stalin si Musolini…

  3. Cand triunghiul e perfect de drept in rautate, atunci forta de distrugere e perfecta iar setea de adapare e potolita pt un timp.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger