AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Măcel în Cernikov, la centrul militar Desna! Sute de...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Măcel în Cernikov, la centrul militar Desna! Sute de soldați ucraineni, morți în bombardamentele rușilor – FOTO&VIDEO

densaRĂZBOI ÎN UCRAINA. Măcel în Cernikov, la centrul militar Desna! Sute de soldați ucraineni, morți în bombardamentele rușilor – FOTO&VIDEO / captură video

Trupele ruse şi-au continuat în ultimele ore acţiunile ofensive în zona Donbas, în estul Ucrainei, eforturile lor principale concentrându-se pe controlul regiunii Doneţk. Dar și alte regiuni din Ucraina sunt lovite de rachetele rusești.

În cursul dimineţii de marţi, forţele ruse a lansat atacuri cu rachete asupra localităţii Desna din regiunea Cernikov, a anunţat guvernatorul regiunii Viaceslav Ceaus, pe pagina sa de Facebook, potrivit Unian.

Sunt sute de victime

„La faţa locului au fost mobilizate echipe de intervenţie şi de poliţie. Conform primelor informaţii, există morţi şi răniţi, dar numărul lor deocamdată nu este cunoscut”, a indicat el, adăugând că va reveni cu informaţii mai detaliate mai târziu.

Centrul de instruire Desna a fost distrus

Avioanele rusești au atacat și centrul de instruire Desna al forțelor terestre ucrainene. O rachetă a lovit baza militară chiar în centrul de antrenament al forțelor terestre ucrainene.

Un crater uriaș s-a căscat în urma bombardamentului.

Una dintre cele 4 barăci din centrul de pregătire „Desna” a fost aruncată în aer. Potrivit unor surse locale, între 250 și 300 de soldați ai forțelor terestre au fost uciși.

Toate aceste informaţii nu au putut fi verificate din surse independente.

author avatar
Andreea Vlad
1.177 afisari

6 COMENTARII

    • Orcii rusi si trolii aflati in slujba lor sunt atat de imbecili incat se imbata cu victoriile fictive din propaganda lor.
      Asa este, ucrainienii nu castiga batalii , le pierdeti voi prin prostie si slaba pregatire.
      Razboiul l-ati pierdut deja urmeaza faramitarea „Mamei Rusia” , fie-va tarana cat mai grea de criminalii si inapoiati mintali.

  1. „Toate războaiele se bazează pe înșelăciune. Prin urmare, atunci când suntem capabili să atacăm, trebuie să părem incapabili; când ne folosim forțele, trebuie să părem inactivi; când suntem aproape, trebuie să-l facem pe inamic să creadă că suntem departe; când suntem departe, trebuie să-l facem să creadă că suntem aproape.”
    Sun Tzu – Arta războiului

  2. Bai azovienilor, bai catelusilor de mukava, incep rusnacii aia salbatici sa va trieze, in locul vostru a-si emigra in Afrika, cat se mai poate !! Ha ha ha 🙂 Auzi acolo, cica e mare demicratie in Ukro-na-zia, si nu stiau de asta nici macara romanasii !! Ha ha ha 🙂 Bai, aia sunt un fel de Afrika la marginea Europei, aia tot timpul vor fi un fel de frontiera, asa ca ii doare pe toti fix in pix de ce draku fac salbaticii aia pe acolo !! Oricum, 44 de milioane sunt prea multi, a zis cica Klauss Schwabb ca pana nu se reduce la 10 milioane o tot tin langa cu razboiul ala fals !! Bai jidanski de Zelenski, pe tine cum de nu cade un obuz rusnac, numai pe ceilalti de langa tine cade, e clar ca tu te ascunzi ca sobolanul ukro-na-zi, si jidan pe deasupra, in canale !! Ha ha ha 🙂 Vedeti ca din toamna revine Plandemia lor de kakat, partea a 2-a !! Ha ha ha 🙂 Scapa numai cine poate, bai cobailor de pampasi, toti rad de voi !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger