AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Luptătorii din Batalionul Azov pregătesc o operațiune specială. Ce...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Luptătorii din Batalionul Azov pregătesc o operațiune specială. Ce mesaj a transmis adjunctul comandantului, din subteran – VIDEO

Sviatoslav PalamarRĂZBOI ÎN UCRAINA. Luptătorii din Batalionul Azov pregătesc o operațiune specială. Ce mesaj a transmis adjunctul comandantului din subteran - VIDEO / captură video

Soldații ucraineni rămași în oțelăria Azovstal nu renunță la luptă. Adjunctul comandantului anunță, într-un video pe Telegram, că se află în incinta combinatului din Mariupol și că are loc o anumită operațiune, despre care nu a dat detalii.

Comandantul adjunct al Batalionului Azov, Sviatoslav Palamar, a postat un mesaj video pe Telegram, susține BBC.

Cei rămași pregătesc o operațiune-surpriză

„Glorie Ucrainei! Este ziua 85 de război. Conducerea și cu mine suntem în incinta uzinei Azovstal. Are loc o anumită operațiune, despre care nu vă voi împărtăși detalii. Mulțumesc lumii întregi și Ucrainei pentru sprijin. Ne vedem”, afirmă Sviatoslav Palamar.

Video-ul vine la scurt timp după ce rusul Dmitri Steshin afirma că adjunctul șefului Unității Azov, Svyatoslav Palamar („Kalina”), se predase trupelor ruse.

Miercuri, comandantul rezistenței de la Azovstal, Bohdan Krotevici, postase la rândul său pe Twitter o fotografie cu el în interiorul uzinei, imaginea fiind însoțită de mesajul „Lupta continuă”.

Comandanţii ucraineni din Azovstal refuză să se predea

Rusia spune că peste 1.700 de luptători de la fabrică au fost duși în zonele controlate de Rusia de luni, mai amintește BBC. Totuși, în oțelărie mai sunt cel mai probabil alte câteva sute, printre care și câțiva comandanți, inclusiv Bohdan Krotevici, care spune că „lupta continuă”.

Batalionul Azov a comunicat cu lumea exterioară prin intermediul canalului lor de Telegram, unde au postat videoclipuri cu atacurile și fotografii cu luptători grav răniți și au îndemnat guvernul de la Kiev să găsească o modalitate de a-i evacua.

author avatar
Andreea Vlad
1.087 afisari

12 COMENTARII

  1. JEGURILOR, DACA AS FI IN LOCUL RUSILOR , V AS DA PRIN MASINA DE TOCAT …..ATI NENOROCIT O INTREAGA NATIUNE , O TARA, ADICA UKRAINA SI ACUM , VRETI SA NENOROCITI TOATA PLANETA, DERBEDEIDE DOUA PARALE…..

    • Cu certitudine, ca în acele subterane din acel combinat, este mai mult decât o otelarie, altfel nu vad de ce americani imp cu acest mercenari ar apară cu atâta înverșunare, un morman de fiere vechi, iar adevărul despre ce se afla în acel combinat este departe de, a fi aflat

  2. JEGURILOR, DACA AS FI IN LOCUL RUSILOR , V AS DA PRIN MASINA DE TOCAT …..ATI NENOROCIT O INTREAGA NATIUNE , O TARA, ADICA UKRAINA SI ACUM , VRETI SA NENOROCITI TOATA PLANETA, DERBEDEI DE DOUA PARALE…..

  3. astia sunt ceea ce sunt acum australienii, urmasii scursurilor societatilor ruse, poloneze, si lituaniene. toti hotii din cele trei natii fugeau de puscarie si se ,,refugiau” pe don la cazaci. astia nu au mama, nu au tata si nici notiunea de tara nu le e cunoscuta. ucraina nu e idealul lor. uitati-va la ce minuni au facut incepand de pe vremea lui ivan cel groaznic(se pare ca si el cazac la origini) si pana acum. rusii au dezvoltat zona iar ei doar au profitat. au legi in care primesc stipendii de la stat de pe vremea lui petru I

  4. Dar câți membri are această unitate, dacă unii sunt răniți și evacuați iar alții s-au predat? Sau în hrubele de la Azovstal este ascunsă toată armata Ucrainei? Ăștia se înmulțesc ca ciupercile după ploaie?

  5. Trebuia sa dea cu arme chimice si sa i extermine pe acesti sobolani nazisti ucraineni si mercenari drogati NATO GLORY FOR RUSSIA

  6. Încearcă să sape tuneluri, să dinamiteze la greu, ca să scape și să îi țină ocupați pe ruși. Și să conlucreze cu trupele salvatoare. Dar totul depinde de curiozitatea rușilor, dacă vor să îi prindă vii și să afle cine sunt. Altminteri, și-au cam băgat piciorul și nu le pasă dacă distrug Azovstal, adică să prăbușească toate galeriile peste ucraineni.

  7. cred ca sapa tunel si vor inunda subsolul fabricii. in busculada vor incerca sa scape pe mare cu ceva barci cu motor de mare viteza spre georgia sau sa nu-i ia vaporul lui suliman erdogan! care spunea ca e in zona!

  8. Bai azovienilor de criminali ordinari, speram sa muriti axfixiati cu totii acolo in subteran, in acele laboratoare de razboi biologic amerloce ce le aparati cu atata inversunare !! Toti stiu ca vine sfrasitul si pentru voi, asa ca aia e Tik-Tak, Tik-Tak !! Ha ha ha 🙂 Speram ca va vor spanzura rsunacii aia salbatici de limba, chiar acolo, in subsoluri, bai nazistilor imputiti !! Sa ajungeti cu totii in Iad, si toti cei care va mai sustin in Ukro-na-zia aia dement de infekta !! Sa va pice mancarea in kakat in fiecare zi si ora, sa aveti numai cosmaruri cand incercati sa dormiti !! Gunoaielor naziste imputite, speram sa ajungeti in Siberia, la re-educare prin denazificare !! ha ha ha 🙂

  9. Aceste gunoaie ucraineni naziste sustinuti de putregaiul NATO trebuia armata rusa sa i lichideze pe acesti sobolani condusi de drogatul Jeglensky

  10. „Russian Imperial Movement”, „Russian Imperial League” grupul Wagner – sunt numai trei din asociațiile declarat naziste, care luptă de partea Rusiei. Băi orbeților, despre ce vorbim? Vedeți-vă mai întâi bârna din propriul ochi, înainte de a cotcodăci!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger