AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Locul secret unde sunt reciclate armele rusești pentru forțele...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Locul secret unde sunt reciclate armele rusești pentru forțele Kievului

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Locul secret unde sunt reciclate armele rusești pentru forțele Kievului

Zgomotul lansării rachetelor în depărtare rupe liniștea unei dimineți altfel liniștite la Kiev. „Noi suntem, atacăm poziții rusești în apropiere de Hostomel”, spune un soldat ucrainean. În acest caz particular, rachetele pe care armata ucraineană le folosește pentru a viza trupele invadatoare ale Moscovei sunt de fapt rusești.

„Aseară am trimis forțelor armate ucrainene 24 de rachete Uragan care urmau să ajungă aic pentru a zbura deasupra orașelor noastre”, spune Iuri Golodov, comandantul adjunct al uneia dintre forțele teritoriale ale Ucrainei, arată un reportaj CNN.

Rușii bombardați cu rachete rusești

„Le-am capturat intacte (rachetele), le-am dat Forțelor Armate ale Ucrainei noaptea, iar acum armata ucraineană trage cu rachete rusești împotriva lor”, spune Golodov.

Golodov joacă un rol cheie în reutilizarea echipamentelor militare abandonate de armata rusă sau capturate de la acceasta. El conduce o echipă care lucrează la un depozit de echipamente militare într-o locație nedezvăluită din Kiev, reparând și revopsind echipamentul militar rusesc pentru a fi folosit de forțele ucrainene.

„Tot ceea ce luăm de la armata rusă transferăm forțelor armate ale Ucrainei”, spune el.

O mare parte din echipamentul folosit de armata rusă este similar sau același cu cel folosit de soldații ucraineni, așa că sunt familiarizați cu funcționarea acestuia.

„Totul este in stare de functionare. Pare un armament vechi, dar de fapt daca îl folosesti corect ne va servi mult timp”, adaugă el. Golodov spune că batalionul său este, de asemenea, responsabil pentru capturarea unora dintre echipamentele din depozit.

„Suntem un batalion al forțelor speciale de recunoaștere în profunzime, care lucrează în spatele liniilor inamice”, explică Golotov. „Sarcina noastră este să distrugem proviziile armatei ruse – muniție, combustibil, alimente”.

„Soldații ruși sunt speriați, demoralizați”

Un fost camion-cisternă al armatei ruse este gata să fie redistribuit și, sub acoperirea unei camuflaj, un transportor blindat capturat își așteaptă următoarea misiune.

Este o mașinărie veche, ruginită și grea din epoca sovietică, dar soldații de aici spun că îl vor folosi. Potrivit lui Golodov, vehiculul a fost capturat de unitatea sa, când au atacat o coloană rusă.

„Am tras în primul vehicul și, când a explodat, coloana s-a oprit”, spune el. „Soldații ruși au fugit și le-am luat echipamentul militar”. Potrivit lui Golodov și a oamenilor săi, acesta este o un fenomen curent pe câmpul de luptă.

„Soldații ruși sunt speriați, demoralizați. Le este frică să se despartă unul de celălalt, pentru că sunt împușcați din fiecare tufiș”, spune el. Golodov spune că unii par a fi foarte tineri și fără experiență: „Majoritatea dintre ei nu știu sau nu înțeleg de ce sunt aici”.

„Forțele Rusiei nu sunt decât un mit”

Într-o altă parte a facilității, soldați înarmați cu AK-47 se antrenează pentru o posibilă întâlnire cu trupele rusești. Ei se mișcă în grupuri într-o manieră organizată și par netulburați atunci când comandantul lor trage gloanțe oarbe în direcția lor.

Golodov îi privește mândru. Înainte de a se retrage din marină, el spune că a petrecut timp cu flota de nord a Uniunii Sovietice în Mursmansk, nord-vestul Rusiei, și spune că știe de ce sunt capabile forțele ruse.

Nu este surprins de cât de bine s-a descurcat Ucraina în fața unor obstacole aparent insurmontabile. „Forța armatei ruse nu este altceva decât un mit”, spune el, încrezător într-o victorie ucraineană. „Cum poate cineva să gândească altfel?”

author avatar
Tudor Borcea
396 afisari

4 COMENTARII

  1. Constituția României: „Art. 30 – Libertatea de exprimare
    (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (2) Cenzura de orice fel este interzisă.”

    Citeste cu atentie, apoi inchide televizorul ,,NATO și SUA au realizat:
    14.500 de morți în Libia; 165.000 de morți în Afganistan; 224.000 de morți în Siria; 1.200.000 de morți în Irak; 100.000 de morți în Palestina (din 1948); 15.000 morti in Serbia Fără motiv…’’

    ,,Președintele rus Vladimir Putin i-a spus marți președintelui Trump că armata Rusiei a distrus o multitudine de facilități străine de arme biologice care aveau carte albă în Ucraina și că armata sa a luat măsuri decisive și strategice pentru a scăpa națiunea coruptă de ceea ce el a numit influența satanică, a declarat o sursă anonimă din Mar-a-Lago pentru Real Raw News.
    Amata rusă a șters următoarele: – 11 facilități de arme biologice finanțate de Departamentul de Stat/Departamentul Apărării SUA; – 4 centre germane de cercetare chimică toxică; – 3 centre elvețiene de nanotehnologie; – 1 consorțiu bio-tehnologic francez; – 3 laboratoare israeliene care lucrau cu febrilitate pentru a crea o armă biologică bazată pe rabie împrăștiată din aer.
    În plus, Putin a susținut că forțele sale au efectuat lovituri de precizie asupra biolaboratoarelor mobile (mașini cu 18 roți adaptate în mod nesigur în laboratoare improvizate) care încercau să transporte agenți patogeni letali peste granița cu Ucraina în Polonia…
    Mai mult, Putin a spus că avioanele sale de luptă au distrus o vilă de 200 de acri, deținută de Biden, la 35 km vest de Kiev. El a insistat că Biden este profund implicat în întreprinderile criminale ale Ucrainei și i-a promis lui Trump că va oferi în curând lumii „toate dovezile de care are nevoie”.
    ,, Dacă aș fi vrut să cuceresc Ucraina, aș trimite 1.000 de avioane. Știi cum arată o invazie adevărată. Uitați-vă la înregistrări video ale Americii „Șoc și groază” în Irak. Asta este o invazie.
    Aș putea dacă vreau, dar nu acesta este obiectivul meu”, i-a spus Putin lui Trump.”
    ,,Forțele Speciale Ruse, în timp ce căutau arme de distrugere în masă, au dat peste o clădire din cărămidă plină de copii captivi.Oamenii lui Putin au găsit alte trei locații, fiecare cu 25-60 de copii.”

    Documentarul Donbass realizat de reporteri francezi înainte de acest război. Din 2014 ucrainenii de origine rusă trăiesc un coșmar. Își duc viața numai în subsoluri de frica naziștilor ucraineni.’’
    https://ok.ru/video/3943487769196

    • Asta nu da dreptul rusiei sa se comporte la fel! si a aratat odata si pentru todeauna ca pretentiile lor de crestini ortodocsi si de suveranisti corecti si luminati sunt false
      Rusii sunt exact ca tig anii, arabii si jid anii. Nu poti avea incredere in ei. Tot ceea ce spun este o minciuna!

  2. Daca ruși au gasit copii in cladirea resp.de ce nu dau la ei la tv.imaginile ?? Sa vada toata planeta! Așa pare o alta poveste sfQAnon cum lupta Trump cu satanistii si pedofili! Da frate imagii,film! Cum au muricanii camere pe castii ,de vad sefii lor razboiu in direct asa or avea si rușii..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger