AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Liderii Batalionului Azov critică Kievul / „Politicienii nu răspund...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Liderii Batalionului Azov critică Kievul / „Politicienii nu răspund la telefon, nu mai comunică”

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Liderii Batalionului Azov critică Kievul / „Politicienii nu răspund la telefon, nu mai comunică”

Un nou apel al comandantului adjunct al Batalionului Azov, căpitanul Sviatoslav Palamar, a fost difuzat pe internet, în care acesta critică guvernul de la Kiev pentru că nu-i furnizează destul sprijin.

Într-o înregistrare video, căpitanul Sviatoslav Palamar îi elogiază pe combatanții Batalionului Azov care luptă cu forțele Rusiei în Mariupol, orașul-port asediat, dar i-a criticat pe politicieni.

„Le e frică să ne vină în ajutor”

Totodată, Palamar îi critică pe „politicieni care spun că ne sprijină, dar care nu răspund la telefon și nu mai comunică de două săptămâni, cărora le a frică să vină în ajutor”, în schimb.

„Apărătorii din Mariupol fac imposibilul și trebuie să înțelegeți”, a insistat Palamar. Luptătorii regimentului nu vor preda niciodată Mariupol, dar cer să fie respectați și asistență, a spus el.

Combinatul Azovstal a fost minat de ucraineni

„Naționaliștii” din batalionul Azov au pus explozibili la uzina siderurgică Azovstal din Mariupol și sunt gata să o arunce în aer dacă apărarea orașului cedează, a declarat recent purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konașenkov.

„Militanții din batalionul naționalist Azov au plantat explozibili la atelierele de producție Azovstal din orașul Mariupol, pe timp de noapte. Locuitorii orașului continuă să lucreze la întreprindere, fără să știe că naționaliștii se pregătesc să arunce în aer uzina cu oameni cu tot dacă apărarea orașului este distrusă”, a spus Konașenkov.

author avatar
Tudor Borcea
1.378 afisari

7 COMENTARII

  1. Pai nu raspund ca au fost la teledon au scos ieri 10 miliarde de la Ue Canada Bon Jovi Celin Japonia Duda Ciuca al nos, deci mai au de scos 990 de miliarde pt reconstructia Ucraini. Probabil ca restul survin din banii mogulilor rusi si mogulilir ucraini.

  2. ….si i-au abandonat . Soarta le este pecetluita . Daca incap pe mina cecenilor va fi vai soarta lor , soarta Belgiei a fost blinda tare fata de ce vor patii ei de la ceceni . Vor umple buncarele cu tot batalionul de 5 500 de nazisti doar azovul . Sector drept , Aidar , Dombas , …. plus miile de mercenari straini care au venit in ukraina la Safari si au dat de razboiul adevarat , pe care nu l-au mai intinlit in viata lor de mercenari .VOR COMPLECTA NUMARUL . dE ACOLO VOR SCAPA FOARTE PUTINI .

  3. Oamenii vor sa ne anunte pe ocolite ca si-au luat-o in freza.Pana mai ieri eram agresati mediatic cu victorile ucrainienilor si cu rusii care furau chilotii pusi la uscat ai ucrainencelor care nu au prins un job in bordelurile „lumii libere”.Prostia slugilor de pretutindeni e perpetua.Indivizii nu vor sa inteleaga ca dupa ce sunt folositi sunt aruncati la gunoi.Aviz amatorilor mioritici.

  4. GORILA asta de comandant de batalion Azov, sta ascuns in BUNCARUL uzinei Azovstil din Mariupol,fiind încercuit de trupele ruse. Singura sansa este PREDAREA, dar „mercenarii” nu beneficiaza de Conventia de la Geneva.! Va fi spânzurat.!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger