AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Kievul, sub asediu! Bombardamente puternice în cartierele rezidențiale și...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Kievul, sub asediu! Bombardamente puternice în cartierele rezidențiale și asupra stațiilor de metrou – FOTO

kievRĂZBOI ÎN UCRAINA. Kievul, sub asediu! Bombardamente puternice în cartierele rezidențiale - FOTO

Este a 20-a zi de război în Ucraina, iar bombardamentele rusești continuă. Capitala este principala țintă a forțelor armate din Rusia.  Cel puţin două persoane au murit la Kiev în urma bombardării unui imobil rezidenţial, au anunţat serviciile de urgenţă ucrainene.

Pe Facebook, serviciile de urgenţă ucrainene au precizat că un atac a vizat o clădire de 15 etaje în cartierul Sviatoşin, în vestul Kievului, declanşând un incendiu important, potrivit BBC.

Stație de metrou distrusă – FOTO

Mai multe imagini cu un bloc de nouă etaje dintr-un cartier din Kiev, cuprins de flăcări, după ce a fost bombardat au fost făcute publice.

Și fațada unei stații de metrou aproape de centrul Kievului a fost deteriorată de explozii. Stația a fost închisă din cauza pagubelor provocate de explozii.

La doar 39 de kilometri la nord-vest de Kiev, imaginile din satelit arată că aproape fiecare casă din partea de nord-vest a localității Moschun a suferit daune semnificative. Unele case încă ard, iar câmpurile din jur sunt și ele pârjolite.

author avatar
Andreea Vlad
414 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger