AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Kievul atacă regiunea frontalieră rusă Belogorod. O persoană ucisă,...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Kievul atacă regiunea frontalieră rusă Belogorod. O persoană ucisă, răniți și case avariate

O persoană a fost ucisă și alte cinci rănite în lovituri ucrainene împotriva regiunii ruse Belgorod, la frontiera cu Ucraina.

Localitățile și infrastructurile din regiune sunt frecvent atacate cu focuri de armă, adesea mortale,  atribuite de către Moscova armatei ucrainene.

Distrugeri, 14 case avariate

O persoană a fost ucisă, duminică, și alte cinci au fost rănite în urma unor lovituri ucrainene împotriva regiunii ruse Belgorod, la granița cu Ucraina, a declarat guvernatorul regiunii, Viaceslav Gladkov, pe contul Telegram.

El a precizat că loviturile au vizat Belgorod, capitala regională, rănind patru persoane, precum și un cartier din apropiere, unde „din păcate există o persoană decedată și una rănită”, informează  Le Figaro.

Ferestrele mai multor clădiri au fost sparte și 14 case au fost avariate, a declarat Viaceslav Gladkov.

Localitățile și infrastructurile din regiune sunt foarte frecvent atacate cu proiectile, adesea mortale, atribuite de Rusia armatei ucrainene. Capitala regională Belgorod a fost, de asemenea, lovită direct în mai multe rânduri.

La sfârșitul lunii noiembrie, guvernatorul a indicat că o linie de fortificații a fost construită la graniță, fără a preciza lungimea sau locația acesteia.

author avatar
Tudor Borcea
405 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Incident grav! Poliţist local din Galaţi, lovit intenţionat cu maşina. A fost dus la spital

Se fac cercetări după un incident grav ce a avut loc recent în Galați. Un polițist local a ajuns la spital, după ce a...

Vladimir Putin a ţinut un discurs la 2 ani de război în Ucraina: „Forțele nucleare sunt pregătite” (VIDEO)

Vladimir Putin s-a adresat, joi dimineaţă, celor două camere ale parlamentului rus, cu două săptămâni înainte de alegerile prin care va fi reconfirmat, cel...