AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Kievul a declanșat ofensiva asupra peninsulei Crimeea. Explozii puternice...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Kievul a declanșat ofensiva asupra peninsulei Crimeea. Explozii puternice în regiunea controlată de ruși! – VIDEO

O puternică explozie a avut loc marți, la o substație electrică din districtul Geankoi, în Crimeea.

Primul ministru și șeful de stat al Republicii Crimeea, Serghei Aksenov, s-a deplasat în satul Maiskoie, în districtul Geankoi, în zona în care a avut loc explozia.

Un depozit de muniții lovit?

„Am mers în satul Maiskoie, districtul Geankoi Circumstanțele incidentului sunt în curs de investigare. Voi informa pe măsură ce datele vor fi disponibile”, a scris acesta pe canalul Telegram.

Structurile energetice din peninsulă au raportat anterior că o stație de transformare a luat foc în Geankoi după o explozie puternică care a avut loc în dimineața zilei de 16 august.

Ucrainenii vor să recucerească Crimeea

Pe de altă parte, pe rețelele de socialiare au apărut informații potrivit cărora un depozit de muniții ar fi fost lovit de armata Kievului în Maiskoie.

Pe 9 august, o serie de explozii s-au auzit în apropiere de satul Novofedorovka din Crimeea. O persoană a murit, iar 13 au fost rănite. O sursă din cadrul Ministerului Apărării a declarat că încălcarea cerințelor de securitate este considerată drept principala cauză a exploziilor.

author avatar
Tudor Borcea
557 afisari

3 COMENTARII

  1. Cred că a început și ofensiva în Argeș, o pocnitoare a explodat la Măcaia Cucii.

  2. Proștilor dacă Herson cade , Puțin poate sa- și pregătească fuga din Rusia

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger