AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Iubirea învinge totul! Peste 10.000 de căsătorii în Ucraina,...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Iubirea învinge totul! Peste 10.000 de căsătorii în Ucraina, de la începutul războiului

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Iubirea învinge totul! Peste 10.000 de căsătorii în Ucraina, de la începutul războiului (sursa foto: Facebook/Міністерство юстиції України)

Situația din Ucraina continuă să fie în atenția lumii întregi. Au trecut, din păcate, trei săptămâni de când a început războiul.

În tot acest context marcat de îngrijorare, s-a aflat că mii de cupluri de ucraineni au ales să-și unească destinele, în răstimpul ce a trecut de la începutul războiului. Un semn că dragostea, după cum se spune, învinge orice obstacol. Iar ucrainenii își întemeiază familii alături de persoanele dragi. Și își fac planuri alături de jumătatea inimii lor.

Peste 10.000 de bebeluși au venit pe lume

Din datele furnizate public marți de Ministerul Justiției din Ucraina, de la începutul războiului au fost înregistrate 10.683 căsătorii. Totodată, s-a anunțat că au venit pe lume 10.767 de copii.

„Lucrătorii noștri continuă să lucreze pentru voi chiar și în condiții de război! Forța este în fiecare dintre noi”, a transmis Ministerul, într-un comunicat, potrivit Unian.

De altfel, zilele trecute, pe internet au apărut imagini, care s-au viralizat, cu momentul în care un militar a ales să-și surprindă iubita cu o cerere în căsătorie mai ieșită din tipare – VEZI detalii și imagini AICI.

author avatar
Andrei Coman