AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Întâlnire secretă SUA-Rusia, în Turcia. Șeful spionilor ruși negociază...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Întâlnire secretă SUA-Rusia, în Turcia. Șeful spionilor ruși negociază cu americanii

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Întâlnire secretă SUA-Rusia, la Ankara. Șeful spionilor ruși negociază cu americanii / Foto: printsceeen

Oficiali ruși și americani poartă discuții în capitala Turciei, Ankara, a relatat luni ziarul rus Kommersant, citând o sursă, în contextul în care continuă tensiunile ridicate între Moscova și Washington din cauza războiului din Ucraina.

Kommersant nu a oferit detalii cu privire la scopul discuțiilor, dar a precizat că întâlnirea nu a fost anunțată public în prealabil.

Șeful spionilor ruși negociază cu americanii

Se pare că Serghei Narîșkin, șeful agenției ruse de informații externe, SVR, ar face parte din delegația rusă, a precizat sursa citată.

Informația vine în contextul în care Ucraina sărbătorește recucerirea orașului Herson din sudul țării, cel mai mare atu câștigat până acum de forțele Kievului, după ce trupele rusești s-au retras din zonă, scrie U.S.News.

Turcia s-a prezentat adesea ca un arbitru între Moscova și Occident, de la invazia Rusiei în Ucraina. Președintele Recep Tayyip Erdogan a ajutat la medierea unui acord între Rusia și Ucraina privind exportul de cereale din porturile blocate de la Marea Neagră în luna iulie.

Intâlnirea vine și în contextul desfășurării summit-ului G20 din Bali și, deși Ucraina nu se află oficial pe ordinea de zi a întâlnirii, războiul din Rusia și impactul acestuia asupra piețelor alimentare și energetice vor fi fundalul tuturor discuțiilor.

author avatar
Tudor Borcea
567 afisari

1 COMENTARIU

  1. Este interesant, din 1954, culminând cu programul Reagan, distrugând URSS, prin tradatorul G., care l a pus la conducere pe un tradător al țării nostre, nesimțitul de Iliescu, care a fost adoptat de poporul român, mă mir cum mai trăiește! Habar nu au zdrențele din securitate, externe, militar, etc., pt ca mai sunt fraierilor multe direcții. prafu și pulberea sa se aleaga de voi si familiile voastre si de neamurile voastre, am informatii ca nu va supravietui neamul niciunuia!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger