AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. „Întâi vin tancurile, apoi armele nucleare”. Donald Trump, declarație...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. „Întâi vin tancurile, apoi armele nucleare”. Donald Trump, declarație incendiară

donald trumpDonald Trump scapă de justiție?! Guvernatorul Floridei, declarații surprinzătoare: „Statul nu va răspunde unei cereri de extrădare”

Fostul președinte american Donald Trump s-a exprimat joi împotriva trimiterii unor tancuri Ucrainei, afirmând că vor urma armele nucleare și făcând un apel la încheierea războiului.

„ÎNTÂI VIN TANCURILE, APOI ARMELE NUCLEARE. Opriți acest război nebunesc, ACUM. Atât de ușor de făcut”, a transmis fostul președinte republican pe Truth Social, rețeaua de socializare pe care a lansat-o în octombrie 2021 după ce marile platforme social media din Statele Unite i-au blocat conturile ca urmare a revoltei mortale de la Capitoliul din Washington.

Donald Trump, împotriva trimiterii de tancuri Ucrainei

Președintele rus Vladimir Putin, pe care Trump l-a numit un „geniu” în săptămâna în care Rusia a lansat o invazie neprovocată a Ucrainei în februarie 2022, a făcut în mod repetat amenințări nucleare pe tot parcursul războiului.

Experții nucleari și-au exprimat îngrijorarea serioasă cu privire la amenințările lui Putin, istoricii de seamă avertizând că retorica și acțiunile liderului rus au prezentat pericole nucleare chiar mai mari decât în ​​timpul crizei rachetelor cubaneze din apogeul Războiului Rece.

Însă mulți analiști militari de top și experți din Rusia spun, de asemenea, că amenințările nucleare ale lui Putin sunt concepute în mare măsură pentru a descuraja Occidentul să continue să ofere Ucrainei asistență de securitate crucială, potrivit businessinsider.com.

Trump a declarat că Ucraina ar fi trebuit să facă o „înțelegere” cu Putin

„Ar fi trebuit cel puțin să facă o înțelegere. Ar fi putut renunța la Crimeea. Ar fi putut face ceva cu NATO, ‘Okay, nu o să intrăm în NATO’ și atunci ai fi avut o țară fiindcă cred că Putin voia să facă o înțelegere. Și cred că acum nu vrea să facă o înțelegere. Cred că este mult mai greu să faci o înțelegere. El aruncă în aer tot locul. Adică, el va lua tot locul”, a spus Donald Trump.

Fostul președinte american a mai afirmat că este „foarte, foarte trist ceea ce s-a întâmplat cu Ucraina. Foarte, foarte trist”, adăugând că ucrainenii „trebuie să facă o înțelegere înainte să se termine totul. Ai sute de mii de oameni care sunt morți și mutilați – unii sunt mutilați”.

Noile sale comentarii vin după ce Joe Biden a anunțat miercuri că va trimite 31 de tancuri Abrams Ucrainei, anunțul său venind după ce cancelarul german Olaf Scholz a confirmat oficial că Berlinul va furniza o companie de 14 tancuri Leopold 2 forțelor Kievului.

author avatar
Andreea Vlad
1.389 afisari

21 COMENTARII

  1. Zice lumea că-i „nebun”. Chiar dacă-l ajută moaca și comportamentul, este cel mai normal dintre ultimii preși care i-au avut amerlocii.

    • Doar amplasarea armelor nucleare occidentale în Ukrania a fost obiectivul de la bun început, arme a căror muniție radioactivă să ajungă la Moskowa în 5 minute, adică până să aibă timp rușii să le lanseze pe ale lor. Asta este și miza operațiunii speciale rusești. Englejii și amerlocii sunt nește kurve ca întotdeauna.

  2. Incendiară a fost „grab them by the pussy”. Că tot sînem aici, nu sînt arme nucleare. Căutați „atom bomb hoax”!

  3. Ha ha acum e foarte clar de ce „establishmentul” nu l-a vrut pe Trump sau republicanii la conducere.Pentru ca un regim care se opune razboiului nu e acceptabil pentru ei.Dar nu cumva au ales un drum gresit in disperare de cauza?Poate exista si alte variante de succes fara sa duci NATO in razboi mondial
    „Progres prin tehnologie” era un motto al celor de la grupul AUDI-VW…si nu era nimic gresit in asta.La un moment dat cand esti inconjurat de atata tehnologie nu poti sa te comporti ca primitivii care se omoara unii pe altii.Omenirea trebuie sa creeze progres nu sa ne bombardam ca nebunii unii pe altii.Bravo TRUMP…e timpul pentru o pace negociata

    • PS-e clar ca DonaldTrump nu este usa de biserica,a facut si el multe greseli,ca orice fel de om.Dar ne intereseaza partea buna a grupului republican,cu sau faraTrump e clar ca sunt mult mai realisti decat democratii.Orice pace este mult mai acceptabila decat razboi NATO-Rusia(plus alte tari).Amintiti-va de pacea Reagan-Gorbaciov de laHelsinki a dat30de ani de liniste inEuropa.

  4. OPRITI RAZBOIUL SI INARMAREA , NEBUNILOR ! americani , nu lasati armata pe mana babelor nebune si lgtbistilor !

  5. adunatura din consiliul suprem de aparare al tarii, pricepe ca treaba e groasă?
    intelege in al 12-lea ceas ce urmeaza?
    acum strumpf a spus-o cu voce tare si pe fata, asa ca sa nu ziceti ca n-ati stiut.
    werner, maciuk, ciolanis si celelalte nevertebrate umblatoare in patru labe pe langa clantele ambasadelor straine, sa nu ziceti ca n-ati stiut.

    • Ha ha ha…”umblatoare in patru labe”…pai asta e situatia cu absolut toate partidele,noi nu avem un partid de orientare nationala ptr ca sunt toti marionete la cineva sau altcineva diverse grupuri cu interese proprii
      Cand FSN s-a spart in mai multe cioburi fiecare grup avea comanda afara

  6. E la mintea cocosului,rusii sa-si ia mortii,ranitii,bagajele,ce a mai ramas din blidatele,avioanele,elicopterele,tunurie distruse,sa elibereze locul,sa se duca la ei acasa,si sa-l puna sub acuzare pe Pitler Putina pt. dezastrul provocat.Si se va face liniste si pace. Tampitul de Trump a si pus botul la amenintarile pretinului,genialul Putina. O fi Putina dus cu pluta,dar nu pana acolo incat sa provoace distrugerea omenirii.Cel putin pt. copiii lui.

    • Tembelule, ukronazistii au inceput razbelul. Ce scrii tu acolo se potriveste pt ei Mai mult, m(uie)kraina nu mai exista pana acum daca sarada era pe bune, dar sunt intelesi sa foote (m)UE si sa faca bani din armament. Numai un trepanat ca tine poate crede ca astia au de gand sa se bata nuclear

  7. Trump e un produs expirat, care a depășit limita penibilului, când s-a ploconit în fața „geniului” lui Putin. Un dezaxat lăudând alt dezaxat.

    • Tramp a negociat cu putin sa nu înceapă război,asta înseamnă diplomație nu ploconeala,de ploconit se ploconeste iohanis,

  8. Bai postakule usero-na-z-ist scapat din greseala pe aici de la kazematele naziste din g4media, adevarul, libertatea, republica, nu uita sa iti iei ratia zilnica de carne din frigider pe care ti-o livreaza baietii de aici zilnic, nu toti sunt asa de mari kurkubeisti ca tine, si ca voi, grupul usero-na-z-ist, in general, din care faci si tu parte 🙂 Si, de asemenea, nu uita nici de ratia zilnica de 6.66 de banane mancate pe zi, altfel nu te aleg astia ai tai in Detasamentele de Soimi ai Patriei, acum mai nou, ai Coloniei Esuate Semi-Bananiere din Bukale 🙂 Semnat: dulapul de la 3coceni, si maciukanezul maidanez obez, gras is prost de la gubern 🙂 Si vezi, nu ii enerva cei 2 mai iniante amintiti, ca astia il trimit pe Comandor Gherghisan, ala te dibuie, si vine sa iti dea cu pul-an-ul fix intre eochi, ca sa va vina odata mintea la cap 🙂 Ha ha ha 🙂 Bai Trumpy, esti cel mai tare presedinte kokalar al US of A, e chiar foarte bine sa il fw-uti zilnic in gura pe zdreanta aia nazista de ukro-na-zi de zdrelinski din Kievul azovist-banderist 🙂 In astfel de situatii de viata si moarte, cel mai indicat e sa bagi zilnic batul prin gard la ordinarii aia de zdrente ukro-na-zi, stii si tu de ce, fiindca merita, de aia 🙂 Ha ha ha 🙂 Oricum, in curand vine si ciuperkutza atomica in vizita de prietenie pe la Kiev, sa ii mai intrebe si pe ratatii aia ukro-na-zi de sanatate 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger