AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Încă un atentat cu mașină-capcană. Oficial rus din regiunea...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Încă un atentat cu mașină-capcană. Oficial rus din regiunea Zaporojia, aruncat în aer

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Încă un atentat cu mașină-capcană. Oficial rus din regiunea Zaporojia, aruncat în aer

Șeful administrației rusești din regiunea Mihailovka din estul Ucrainei, a fost ucis în explozia unei mașini, a declarat un oficial regional din Zaporojia.

În regiunea Zaporojia, șeful administrației militaro-civile (MAC) din Mihailovka, Ivan Șușko, a murit în urma unei explozii de mașină, a anunțat membrul consiliului principal al administrației militaro-civile, Vladimir Rogov .

Potrivit lui Vladimir Rogov, Șușko a suferit răni grave în urma exploziei și a murit la spital.

 

Precedentul Daria Dughina

„Șeful administrației militaro-civile din municipiul Mihailovka, Ivan Sushko, a fost ucis astăzi într-o explozie de mașină. Un dispozitiv exploziv fusese plasat sub scaunul său din habitaclu”, a scris el pe Telegram.

Potrivit lui Rogov, Șușko a suferit răni grave în urma deflagrației și a fost transportat la spital dar medicii nu au mai putut face nimic, informează Tass.

Este al doilea atentat cu explozibili plasați în mașină, după cel în care fiica ideologului lui Vladimir Putin, Alexandr Dughin, a fost ucisă. Moscova a dat vina pe ucraineni pentru asasinarea Dariei Dughina, în timp ce Kievul a negat orice implicare.

author avatar
Tudor Borcea