AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Încă un atentat cu mașină-capcană. Oficial rus din regiunea...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Încă un atentat cu mașină-capcană. Oficial rus din regiunea Zaporojia, aruncat în aer

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Încă un atentat cu mașină-capcană. Oficial rus din regiunea Zaporojia, aruncat în aer

Șeful administrației rusești din regiunea Mihailovka din estul Ucrainei, a fost ucis în explozia unei mașini, a declarat un oficial regional din Zaporojia.

În regiunea Zaporojia, șeful administrației militaro-civile (MAC) din Mihailovka, Ivan Șușko, a murit în urma unei explozii de mașină, a anunțat membrul consiliului principal al administrației militaro-civile, Vladimir Rogov .

Potrivit lui Vladimir Rogov, Șușko a suferit răni grave în urma exploziei și a murit la spital.

 

Precedentul Daria Dughina

„Șeful administrației militaro-civile din municipiul Mihailovka, Ivan Sushko, a fost ucis astăzi într-o explozie de mașină. Un dispozitiv exploziv fusese plasat sub scaunul său din habitaclu”, a scris el pe Telegram.

Potrivit lui Rogov, Șușko a suferit răni grave în urma deflagrației și a fost transportat la spital dar medicii nu au mai putut face nimic, informează Tass.

Este al doilea atentat cu explozibili plasați în mașină, după cel în care fiica ideologului lui Vladimir Putin, Alexandr Dughin, a fost ucisă. Moscova a dat vina pe ucraineni pentru asasinarea Dariei Dughina, în timp ce Kievul a negat orice implicare.

author avatar
Tudor Borcea
494 afisari

5 COMENTARII

  1. Prostii care va gudurati cand vedeti masini aruncate in aer ganditi-va ca asa ceva este un act 100%terorist care se poate intampla oriunde daca nu este pedepsit.Una este sa ai razboi si alta este sa faci activitati teroriste.Nu este deloc in regula asa ceva nici macar in razboi exista niste limite .Astea nu sunt chestii acceptabile

  2. Daria a fost atac terorist. A lui sushko nu. A lui a fost pentru Comand and control care au folosit America in fiecare razboi. Sa vedem raspunsul rusilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger