AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Imaginile șocante ale masacrului de la Bucha. Primar: „Acolo...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Imaginile șocante ale masacrului de la Bucha. Primar: „Acolo ar putea fi 300 de cadavre” – FOTO

buchaRĂZBOI ÎN UCRAINA. Imaginile șocante ale masacrului de la Bucha. Primar: „Acolo ar putea fi 300 de cadavre” - FOTO

Ororile din Bucha, acolo unde sute de localnici au fost, pur și simplu, executați de forțele ruse aflate în retragere, sunt văzute și din satelit.

În imaginile din satelit publicate duminică, 3 aprilie, de Maxar Technologies, apare ceea ce pare a fi un șanț lung de peste 13 metri, săpat pe terenul unei biserici din orașul ucrainean Bucha, unde a fost găsită o groapă comună după retragerea forțelor ruse, relatează Reuters.

Reprezentanții Maxar Technologies, companie americană care colectează și publică imagini prin satelit, au precizat că încă de pe 10 martie au apărut primele indicii privind săpăturile la o groapă comună de la Biserica Sf. Andrei și Pyervozvannoho și Tuturor Sfinților din Bucha.

Date și mai recente, din 31 martie, arată la locul mormântului „un șanț lung de aproximativ 45 de picioare (peste 13 metri – n.r.) în secțiunea de sud-vest a zonei de lângă biserică”, transmite Maxar.

Zelenski, despre Masacrul de la Bucha: „Acesta este un genocid”

Președintele Volodimir Zelenski calificat crimele comise de invadatorii ruși la Bucha drept un genocid și a spus că Rusia urmărește distrugerea și exterminarea poporului ucrainean pentru că acesta nu a vrut să se supună voinței Kremlinului, relatează CNN.

Procurorii ucraineni care investighează posibilele crime de război comise de Rusia au găsit 410 cadavre în orașele din apropierea Kievului, în timp ce Kremlinul neagă că ar fi ucis civili și că totul nu e altceva decât o „provocare” din partea Kievului.

„În perioada în care această localitate se afla sub controlul forțelor armate ruse, nici un localnic nu a suferit acțiuni violente”, a precizat Ministerul rus al Apărării. El a susținut că imaginile cadavrelor de pe străzile orașului sunt „o nouă producție a regimului de la Kiev pentru presa occidentală.

author avatar
Andreea Vlad
300 afisari

9 COMENTARII

  1. mai incetisor cu pianul pe scari. filmuletul a fost deja devoalat ca fiind o facatura, cu cadavre care fac cu mana si se ridica in fund dupa ce masina trece, fiind vazuti in oglinda retorvizoare. Si mai de notorietate este faptul ca ciuciunghezii psyops au reeditat filmul si au scos secventele, dand-ul din nou rinocerilor sa il mistuie. operatiune psyops facuta de cacao. Dar nu-i nimic: popoarilii lumii e in lacrimi

    • Ucrainenii sa-mi dea 100.000 de euro si le regizez niste lagare de concentrare rusesti de o sa boceasca si statuile lui Lenin!

  2. Pentru prima data dupa 1989, nicio publicatie romaneasca nu spune nimic despre masacrul din 4.04.1944 facut de aviatia americana in Bucuresti. Peste 2500 de romani au ajuns atunci intr-o groapa comuna.
    In rest, Slava cui vreti voi, dar sa nu uitati de crimele de razboi ale SUA, comise peste tot in lume, denumite eufemistic „pierderi colaterale” sau erori tactice.

  3. Acolo pute a macelul de la Srebenița cand sarbii au impuscat 8000 de musulmani si ingropati in pripa, dar americanii au vazut gropile prin satelitii geodezici.
    Trebuie vazut de un corp de procurori militari internationali crimele gloantele felul de crima, daca orasul e liber. Crima felul locatia poate au fost folositi scut. Rusii ii cunosc daca nu sunt beti sau sedati nu ucid aiurea dar violeaza sau fura. Acolo pot fi si mercenari de mare experienta in crime in Africa 28 de state din 40 de state africane sunt controlate de Rusia prin paramilitarii Vagner in detrimentul Frantei, Angliei, Sua. Ei au apucaturi neonaziste. Insa domnul Hitler care aprecia Vagner nu facea astfel de crime sadice in Africa. Mai poate fii dilii lui Karzaiev cecenul. Dar lor le place tortura. La fel crima prin decapitare iti poate da indicii de macelari sirieni si tot asa…Par crime de razboi.

    • Pentru aia care gandesc din joi in pasti, „par crime de razboi”, dar pentru cei care au creierul la purtator, pute a facatura de la posta!

  4. In principiu un crestin scapa repede de un musulman, daca ungi toate drumurile si arunci bucati de carne de porc sau daca ungi toate cartusele cu o țir de untura sau slana afumata ca ouale de Pasti 🥚 🥚 🥚 , ca ei stiu ca nu mai ajung la virgine in Rai daca mierlesc la ortu popii la pomana porkului…

  5. suge-o ze am mai vazut si la noi oameni scosi din morga si intinsi pe jos sau puneri in scena de nicolaescu, bine voi lucrati cu sean penn e altceva, mai fin, dar noi suntem mamaligari ni se rupe de subtilitatile voastre

  6. Dar de unde stie jidanski ala de Zelenski ca nu au lucrat acolo si salbaticii aia de la batalionul Azov, cica aia sunt mari fani ai demicratiei ukro-na-zi de tip original !! Bai, acolo s-au adunat toate serviciile secrete din lume, e un fel de target practice pe acolo, toti idiotiii inutili care nu au sters-o de acolo in primele 2-3 zile, asa cum au facut toti racketii ukro-na-zi, aia toti o sa ajunga acum ingrasamant natural !! Asa va trebuie, bai ratatilor, daca a-ti ascultat ca tampitii de actoraul ala ratat, care tot vrea cumva sa atraga si pe altii in razboi !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger