AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Imaginile cu momentul în care un pod strategic e...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Imaginile cu momentul în care un pod strategic e lovit de o rachetă, în Dnipro – VIDEO

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Imaginile cu momentul în care un pod strategic e lovit de o rachetă, în Dnipro - VIDEO (sursa foto: Twitter/AZ OSINT)

Continuă să vină informații despre situația din Ucraina, la peste 70 de zile de la izbucnirea războiului.

Unul dintre cele mai mari poduri din orașul Dnepropetrovsk (Dnipro) – rutier și feroviar deopotrivă – a fost lovit de o rachetă. E vorba despre podul Armur, un pod considerat a fi vital pentru aprovizionarea forțelor armate ucrainene cu armament american. Semn că armata rusă continuă să distrugă infrastructura ucraineană de transport.

Potrivit informațiilor furnizate pe pagina de Twitter Arrow Intel, ar fi fost două rachete rusești care au lovit podul Amur din Dnipro. O înregistrare surprinde un nor uriaș de fum, dar și vocea alarmată a unei femei, care pare să fi filmat momentul.

Imaginile, pe rețelele de socializare

Din imagini le ajunse pe Internet nu reies și proporțiile pagubelor produse în urma acestei lovituri de rachetă. Se pare însă că ar fi fost lovit unul dintre stâlpii acestui pod.

Așadar nu se știe cât mai poate rezista podul la trecerea trenurilor cu arme grele NATO, pe care încearcă să le livreze din partea de vest a Ucrainei pe malul stâng al râului, conform en.topwar.ru.

Din primele informații nu ar exista victime.



author avatar
Andrei Coman
541 afisari

12 COMENTARII

  1. Felicitari armatei ruse si sa distruga tot ce poate ajuta pe nazistii ucraineni si sobolanii de mercenari

  2. In fapt razboiul este dat intre rusi si Oculta Modiala Khazara care conduce USA, Romania, Ucraina, Bulgaria, Polonia, Franta, Anglia, Germania, Australia, Austria… si batalia se da pentru ca familia Rothschild a cumparat Datoria Externa a Ucrainei de 100 miliarde de dolari. In fapt rusii ataca propietatea acestui khazar ultra-ultra-ultra bogat. De aceea Occidentul aprovizioneaza Ucraina cu arme si va lupta cu rusii pana la ultimul ucrainian ca sa-i salveze investitia lui Rothschild. In joc fiind salvarea Ucrainei de a cadea din nou sub influineta ruseasca pentru ca famila Rostchild sa nu piarda mii de miliarde de dolari ce zac ascunse in solul si subsolul pamantului ucrainian. Pentru familia Rostschild razboiul este o afacere doar.Viata ucrainienilor nu conteaza.

    • Gelu,
      Cand tu si șoșoaca o sa primiti o nucleara rusească o sa crapati fericiti ca ajungeti in rai… Cercopiteci pana la moarte😅

      • Zi bai inteligentule ce nu este adevarat in postarea mea? A cumparat Rothschild cu banii lui Datoria Externa a Ucrainei de 100 miliarde dolati? A cumparat. Aprovizioneaza toate tarile enumerate de mine Ucraina cu arme? Aprovizioneaza. De ce te supara adevarul. In ceea ce priveste nucleara o s-o primim toti romanii daca idiotii din fruntea Romaniei ne baga in razboi contra rusilor. Tu crezi ca scapi???

      • Auzi drăguță, tu cred ca, confunzi nucleara cu oala cu capac sub presiune din bucătărie, care sta sa, ți explodeze de atâta specialitate în strategii militare, lasă războiul ca nu te prinde

        • @Scârbit de PNL/Saracuil de tine, habar nu ai ce ne asteapta daca intram in razbel contra rusilor.

    • Gelu ai spus ceva real,e vorba de implicarea grupului Rotschild in Ucraina.Dar lumea nu prea stie de exemplu ca grupul respectiv a fost si cu al2-lea razboi mondial si ca au o putere extrem de mare.Cel mai logic este cand vezi asemenea forte sa te retragi din peisaj ptr ca nu ai ce sa cauti acolo.Adica e vorba de varful piramidei puterii economice care in principal conduce Anglia si alte tari vestice.

  3. Marco Silva
    In curand rusii o sa ti bombardeze si familia ta de rusofili cercopitecantropoizi

  4. MOARTE ORCILOR RUSI!!!!! Cea mai retardata natzie de pe pamant! Vede-v-as ingrasamant pentru flori pe toti neanderthalienii din est!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger