AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Imagini VIDEO uluitoare cu lansarea unei rachete hipersonice rusești...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Imagini VIDEO uluitoare cu lansarea unei rachete hipersonice rusești S-550. Ai mai văzut așa ceva?

racheteRĂZBOI ÎN UCRAINA. Rachete ruseşti lansate din Marea Neagră! Au lovit o bază militară stratetică pentru ucraineni

Conflicte cum este cel din Ucraina sunt un prilej pentru beligeranți să folosească arme moderne, în cazul Rusiei, rachete hipersonice.

Pe rețelele de socializare au apărut materiale video ce prezintă testul unei astfel de rachete rusești. Este vorba însă de sistemul S-550.

Parte a complexului aerian strategic al Rusiei

S-550 este un sistem de apărare aeriană capabil să  „lovească nave spațiale, vehicule de reintrare cu rachete balistice și ținte hipersonice la altitudini de zeci de mii de kilometri”, după cum l-a descris presa rusă la sfârșitul anului trecut, la momentul în care el a intrat în dotarea forțelor Rusiei.

Noul sistem devine o parte a apărării antirachetă și aeriană ale Rusiei, compusă din sistemele Pantsir (la altitudine joasă), sistemele S-350, S-400 și S-500 cu rază lungă de acțiune și S-550 (în spaţiu).

Pe de altă parte, Rusia a folosit deja în Ucraina rachete hipersonice Kinjal, în sud-vestul țării, lucru confirmat recent și de președintele SUA, Joe Biden. Rachetele au țintit un depozit subteran de arme din Deleatîn,  în regiunea Ivano-Frankivsk.

Rachetele Kinjal (Pumnal) și Zirkon fac parte din armele de nouă generație prezentate de Vladimir Putin ca „invincibile”.

author avatar
Tudor Borcea
1.496 afisari

16 COMENTARII

  1. Mulți prosti i-au subestimat pe rusi uitând ca aceste sisteme de rachete au la baza temutele V 2 și V4 germane. A fost nevoie de un prost ca Zelenski care sa pună botul la incitarile amerlocilor și curvelor de englezi și să-și distrugă tara. Acum, după demonstrația de forță a rușilor multora le-a dat rasul in frica. D-aia NATO mârâie ca o potaie dar i-e frica sa bage laba în Ucraina ca face buba la unghiute. Aviz amerlocilor pupincuriști dâmboviței ca dacă vrea Putin se pise pe scutul amerlocilor in 4 minute și n-are nimeni ce să-i facă! Uitați bai de America ca se scufunda și fără rachetele lui Putin, numai așteptați sa crească FEDul rata dobânzi iar arabii să-și vândă petrolul pe yuani și game is over. Rămâneți orfani proștilor.

      • Nu-l mai contraziceti pe Gica , se supara si posteaza cu pseudonimul ” KOSTEA” un marfar de poezii . Ziceti ca el , germanii au avut rachete numerotate pana la V35 , lasat-l sa crape in tihna in lumea lui …

    • Am ramas orfan de mic , am stat numai prin scoli de reeducare si parnaie , m-am descurcat cum am putut . Si acum , hodorog pe ultima suta , sunt tentat sa labuiesc geamantane din gara Tiraspol , mi-e frica de melitie ca nu mai pot sa o tulesc ca odinioara , m-au lasat pixurile ….

  2. Cum de au ajuns europenii , crestinii sa se bata atat de sangeros iar america sa amplifice cu bideul lor tot acest dezastru in loc sa i impace??

  3. Mai exista asa ceva : Unitatea de lansare a sistemelor de rachete supersonice LONG -RANGE HYPERSONIC WEAPON ( LRHW ) – „DARK EAGLE” .

  4. Ucraina s-a pregatit de acest razboi de 5 ani incoace, au fost înarmați cu armamentul americanilor, al NATO,instruiți de Nato.Au dus un razboi de gherila,stand ascunsi prin paduri ,in blocuri din cartiere rezidentiale,in gradinite,în unități medicale,pe sub poduri si trageau cu rachete.Marea lor armată alcătuită din mercenari straini.Mare lucru daca nu si dronele au fost pilotate de specialisti straini.In Ucraina lupta Impotriva Rusiei ,Sua,Canada,Uk,Franta sub o formă sau sub alta.Cu toata această coaliție impotriva sa,Rusia isi va atinge o parte din obiective.Le a spart teasta mercenarilor in V si Batalionului Azov la Mariuopol.
    Cu S 500 instalat in Belarus,pot doborî orice avion din spatiul aerian al comicului actoraș.Daca sunt asa de invizibile de ce nu intra amerlocii cu F 35 pe șestache să-i bombardeze pe muscali?

  5. Bine bai deștepților rectific, V 2 este varianta îmbunătățită a rachetei Aggregat 4.Are asa mare importanta? Nu e mai mare greșeală voastră ca ati pariat pe calul mort și v-ați îmbătat cu apa rece atâta timp? Ca v-ați luat plasa cu ochiuri mari de la uncle Sam? Unde sunt sateliții minicub și alte SF uri americane? Aveți grija sa nu va trimită Putin și vouă una, asa pentru studierea traiectoriei ei!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger