AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Harkov sub asediu, clădiri distruse. Orașul a fost bombardat...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Harkov sub asediu, clădiri distruse. Orașul a fost bombardat toată noaptea – VIDEO

harkovRĂZBOI ÎN UCRAINA. Harkov sub asediu, clădiri distruse. Orașul a fost bombardat toată noaptea - VIDEO

Rușii s-au dezlănțuit asupra cartierelor rezidențiale din Harkov toată ziua de marți, inclusiv în primele ore ale dimineții de miercuri. Mai multe zone rezidențiale au fost bombardate, făcând victime în rândul civililor.

Cel puțin 21 de persoane au fost ucise și 112 au fost rănite în urma bombardamentelor asupra Harkovului, a spus guvernatorul regiunii, citat de The Guardian.

În timpul nopții, pozițiile de apărare ucrainene au s-au aflat „în mod constant sub tirul inamic – al aviației, al artileriei și al armelor de foc”, a scris Oleg Sinegubov pe Facebook.

Noapte de coșmar în Harkov

El a precizat că că sectoarele de nord-est și nord ale orașului au fost atacate și a confirmat că a avut loc un atac asupra unui spital militar.

Explozia din apropierea spitalului are loc la câteva ore după ce o lovitură militară a provocat pagube semnificative clădirii administrației regionale din Harkov.

Într-un videoclip, se vede cum un incendiu izbucnește într-un complex de apartamente avariat, situat chiar vizavi de spital.

De asemenea, a fost bombardată și clădirea departamentului regional de poliție din Harkov, transmite Unian.

author avatar
Andreea Vlad
650 afisari

1 COMENTARIU

  1. daca sursele sunt din ua ca parte implicata e greu de crezut tot ce afirma , poze trucate s-au mai vazut si la alte case mai mari

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger