AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Germania își pregătește buncărele / Anunț îngrijorător la Berlin

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Germania își pregătește buncărele / Anunț îngrijorător la Berlin

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Germania își pregătește buncărele / Anunț îngrijorător la Berlin

După zeci de ani de deteriorare a forțelor armate ale Germaniei, războiul Rusiei în Ucraina a dus la o schimbare majoră de politică, cancelarul german Olaf Scholz promițând să mărească cheltuielile pentru apărare și injectând 109 miliarde de dolari în armată.

Germania a început să lucreze la întărirea adăposturilor din subteran, precum și la constituirea stocurilor de criză în caz de război, a informat sâmbătă ziarul Welt am Sonntag, citându-l pe ministrul de Interne al țării.

Modernizarea adăposturilor publice

Guvernul analizează, de asemenea, să modernizeze sistemele de adăposturi publice și va crește cheltuielile pentru protecția civilă, a declarat ministrul de Interne, Nancy Faeser.

„În prezent există 599 de adăposturi publice în Germania. Vom verifica dacă am putea moderniza mai multe astfel de sisteme. În orice caz, dezmembrarea lor a încetat”, a spus Faeser.

Germania lucrează la noi concepte de consolidare a parcărilor subterane, a stațiilor de metrou și a subsolurilor pentru a deveni posibile adăposturi, a spus ea, adăugând că guvernul a oferit statelor federale 88 de milioane de euro pentru a instala sirene noi.

„Dar în ceea ce privește acoperirea la nivel național, nici măcar nu suntem aproape”, a adăugat Faeser.

De asemenea, țara va acumula stocuri de criză cu provizii, inclusiv echipamente medicale, îmbrăcăminte de protecție, măști sau medicamente, a spus ea.

author avatar
Tudor Borcea
606 afisari

3 COMENTARII

  1. Adica politica strutului,bunkerpolitik.Germania daca are atata tehnologie de ce a asteptat din anii 50 sa inlocuiasca petrolul cu hidrogen sau electric?Cate razboaie pentru petrol mai vreti sa faceti ?Este mai ieftin fara razboi

  2. Bai tefeleilor din Germania Nazista nou-Anormala, puteti linistiti sa incepeti sa va sinucideti in masa, elitele globalsite au hotarat de 30 de ani ca asta e viitorul vostru, adica nici unul !! Ha ha ha 🙂 Mai bine va mutati inca de pe acum in Meta-vers, adica in Moarte, asa i se zice in limba jidana, acolo va e locul !! Ha ha ha 🙂

  3. In curand vine si Vara Nucleara, iar daca nu, atunci Iarna Nucleara e garantata, chiar 100 la 100, de insusi nazista aia imputita de Ursulla von der Pfizer, va meritati soarta, bai derbedeilor de dobitoci rumegatori, multilateral vaxxinati in cap, ca toti boii !! Ha ha ha 🙂 Astia nici acum nu inteleg ca acel razboi din Ulro-na-zia o sa dureze ani de zile, odata inceput, totul o sa escaladeze si mai mult, asa ca aia e, scap numai cine poate, bai nazistilor ratati !! Sieg Heil, Sieg Heil, Klauss Schwab Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger