AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Fost soldat britanic, ucis în Severodoneţk. Rolul major jucat...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Fost soldat britanic, ucis în Severodoneţk. Rolul major jucat în ofensiva ucraineană

Henry Kissinger a anunţat cele TREI scenarii în care s-ar putea încheia războiul din Ucraina. Zelenski l-a atacat pentru asta

Un fost soldat britanic a murit luptând împotriva forţelor ruseşti în oraşul ucrainean Severodoneţk, a anunţat familia acestuia.

Jordan Gatley a părăsit armata britanică în martie „pentru a-şi continua cariera de soldat în alte domenii” şi a zburat în Ucraina, la scurt timp după aceea, pentru a ajuta la respingerea forţelor ruseşti şi pentru a antrena soldaţi ucraineni, potrivit The Guardian.

Jordan Gatley a murit împușcat de ruși

Anunţând vestea pe Facebook, tatăl său, Dean, a scris: „Ieri (10/06/22) am primit vestea devastatoare că fiul nostru, Jordan, a fost împuşcat şi ucis în oraşul Severodoneţk, Ucraina”.

Biroul pentru Afaceri Externe, Commonwealth şi Dezvoltare a confirmat că „sprijină familia unui bărbat britanic care a murit în Ucraina”.

„Echipa sa spune că toţi l-au iubit, la fel ca şi noi şi că a făcut o diferenţă masivă în vieţile multor oameni, nu numai în calitate de soldat, ci şi prin antrenarea forţelor ucrainene. Jordan şi echipa sa erau foarte mândri de munca pe care o făceau şi îmi spunea adesea că misiunile în care mergeau erau periculoase, dar necesare”, a mai declarat tatăl său.

Al doilea britanic care moare în Ucraina

Postarea lui Gatley, scrisă sâmbătă, a fost întâmpinată cu sute de mesaje de condoleanţe. Este al doilea britanic care moare în Ucraina de la începutul războiului.

Scott Sibley, în vârstă de 36 de ani, a murit la sfârşitul lunii aprilie şi era, de asemenea, un fost membru al forţelor armate britanice.

author avatar
Andreea Vlad
761 afisari

7 COMENTARII

  1. Ce-a căutat a găsit. A murit ca un erou mercenar în mizerie. La mai mare și la cât mai mulți! Long live Russia!

  2. Aceste gunoaie de mercenari NATO care lupta pentru nazistii ucraineni si drogatul mascarici Jeglensky isi merita soarta la crematoriu cu ei

  3. Si totuși, ce se mai aude cu generalul canadian Trevor Cadieu ?
    Tot in Vama Veche ? 😜

  4. Asa sa pateasca toti mercenarii jegosi care sustin razboaiele provocate de yankeii nesatui !

  5. sa raspunda Regina de supushii ei…..
    (vrajeala sparta:”a părăsit armata britanică”
    -a dezertat?????????)

  6. Nu sunt fosti sunt cat se poate de activi.Mare parte din armata Ucrainei e formata din militari ai tarilor NATO trecuti scriptic in rezerva si imbracati in uniforme ucrainene.Asta in timp ce sute de mii de ucraineni de varsta militara bantuie prin Europa ,inclusiv in Romania.Poate familiile acestor militari occidentali ii vor convinge sa vina inapoi ca sa nu moara intr-un razboi care nu este al lor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger