AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Forțele ucrainene se răzbună pentru masacrul de la Bucea?...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Forțele ucrainene se răzbună pentru masacrul de la Bucea? Soldați ruși, măcelăriți pe străzi – VIDEO

soldatiRĂZBOI ÎN UCRAINA. Forțele ucrainene se răzbună pentru masacrul de la Bucea? Soldați ruși, măcelăriți pe străzi - VIDEO

Orașul Bucea din Ucraina a devenit simbolul abuzurilor comise de invadatorii ruși. Autoritățile ucrainene au descoperit sute de cadavre de civili în regiunea Kievului, din care soldații ruși s-au retras în acest weekend.

Kievul și Occidentul au condamnat aceste atrocități comise de ruși, însă Kremlinul respinge ferm acuzațiile privind masacrul din Bucea.

Soldații ruși, executați!

După ce președintele Ucrainei Volodimir Zelenski a acuzat Rusia de genocid, imagini înfiorătoare apar pe rețelele de socializare. Mai multe fotografii și videoclipuri cu ruși uciși de ucraineni au apărut pe rețelele de socializare.

Judecând după imagini, ucrainenii au căutat răzbunare pentru masacrul de la Bucea, executând soldați ruși. Într-un videoclip postat pe Telegram, mai mulți militari ruși zac fără suflare în bălți de sânge, unii dintre ei fiind legați cu mâinile la spate, așa cum au fost găsiți civilii la Bucea.

Imaginile au fost realizate de militari ucraineni și postate pe contul de Telegram Ukraine Breaking News, însă nu există nicio confirmare că acestea sunt recente sau din 2014.

author avatar
Andreea Vlad