AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Forțele ucrainene au lansat contraofensiva. 40 de rachete au...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Forțele ucrainene au lansat contraofensiva. 40 de rachete au lovit orașul Donețk! – FOTO

explozieRĂZBOI ÎN UCRAINA. A doua zi de bombardamente puternice la Iavoriv. Complexul militar folosit de NATO, distrus de 12 rachete de croazieră! - VIDEO

Noi explozii au fost raportate duminică dimineață în capitala Ucrainei, Kiev. De asemenea,  mai multe localități din estul țării au fost ținta tirurilor de rachete.

Au existat explozii în districtele Darnuțki și Dniprovski din Kiev, a anunțat primarul Kievului, Vitali Kliciko, pe Telegram.

Bilanț tragic în Donețk

Potrivit presei ucrainene, și în orașul Donețk au fost mai multe explozii. Agenția rusă de stat TASS anunță că cinci civili au fost uciși și 20 au fost răniți, sâmbătă, în urma exploziilor care au avut loc în apropiere de Donețk, atacul fiind provocat de forțele armate ucrainene.

Orașul este deținut de autoproclamata Republică Populară Donețk (RPD), dar este deseori bombardat de forțele ucrainene, precizează CNN.

RPD susține, pe canalul său Telegram, că 10 rachete Grad au fost lansate asupra cartierului Kirov din oraș. Există surse că ucrainenii au folosit „pachetul” complet – aproximativ 40 de rachete.

Portul Nikolaiev, distrus de ruși

Și în alte localități au avut loc lupte grele.

La Nikolaiev, rachetele rușilor au lovit instalațiile portuare care conțineau cantități mari de cereale. După atac, silozurile au luat foc.

author avatar
Andreea Vlad
585 afisari

1 COMENTARIU

  1. ” … cinci civili au fost uciși și 20 au fost răniți, sâmbătă, în urma exploziilor care au avut loc în apropiere de Donețk, atacul fiind provocat de forțele armate ucrainene.”
    Adică naziștii își omoară fostul popor ! Și mai are tupeu ucrainianul evreu nazist să deschidă gura ?
    Ah, este o știre anunțată de TASS deci falsă, atunci bine !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger