AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Explozii puternice la Odesa, duminică dimineață. Depozite de combustibil...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Explozii puternice la Odesa, duminică dimineață. Depozite de combustibil distruse cu rachete Kalibr – VIDEO

explozii Odesa a rămas "pe întuneric"! Urmează acum alipirea la Rusia?

S-au auzit o serie de explozii și s-a văzut fum în orașul-port Odesa, din sudul Ucrainei, la primele ore ale zilei de duminică, a declarat un martor citat Reuters.

Odesa a fost atacată de rachete și au fost semnalate incendii în unele zone, a spus consiliul orașului într-o postare online.

În același timp, un purtător de cuvânt al administrației militare regionale din Odesa, Serghei Bratciuk, le-a cerut locuitorilor orașului să rămână în adăposturi.

Potrivit corespondenților CNN de la Odesa, un depozit de combustibil ar fi fost lovit. S-ar fi folosit rachete de croazieră Kalibr.

Un martor a declarat pentru CNN că au auzit șase explozii la depozitul respectiv duminică, înainte de răsăritul soarelui. Deocamdată nu există informații în legătură cu eventuale victime.

Despre aceste explozii a relatat și corespondentul Washington Post la Odesa, Isabelle Khurshudyan. „Explozii puternice în centrul orașului Odesa chiar acum. Ferestrele camerei mele de hotel pur și simplu s-au tremurat. Nu este clar ce a fost asta”, a scris jurnalista pe Twitter.

author avatar
Andreea Vlad
299 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger